Verkkoremonttimyynnin Säännöt ja ehdot

RAUTIA
Verkkoremonttimyynti
Säännöt ja ehdot
30.9.2015

Järjestäjä ja osallistuminen


Kampanjan järjestäjä on Rautakesko Oy, y-1643256-1/ Rautia-ketju.
Kampanja-aika on 5.10.2015–6.10.2015. Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen support@ddb.fi.

Kampanja on tarjouskampanja, jossa myydään enintään 708 kappaletta ennalta määriteltyjä normaalihintaisia tuotteita 1 € tarjoushintaan vain Rautian verkkokaupassa osoitteessa rautia.fi, niille luonnollisille henkilöille, jotka toimivat kampanja-aikana alennettuun hintaan oikeuttavalla ja kampanjaehdot täyttävällä tavalla. Kampanja-aika on maanantaina 5.10.2015 ja tiistaina 6.10.2015, ja tarjoushinnat voi rekisteröidä itselleen vain silloin sääntöjen määrittelemällä tavalla. Muut kuin mysteerituotteet saa 1 eurolla tarjouskoodia vastaan, jonka viimeinen käyttöpäivämäärä on 30.11.2015.

Kahdeksan (8) normaalihintaista mysteerituotteeksi nimettyä tuotetta myydään vain, mikäli kampanjaehdot täyttyvät, eli niistä facebookiin julkaistua kuvaa on tykätty kampanja-aikana kuvassa ja facebook-julkaisussa ilmoitettu määrä. Loput 700 normaalihintaista tuotetta julkaistaan verkkokaupassa satunnaisesti kampanja-aikana. Jokainen yksittäinen tuote myydään sille henkilölle, joka tuotteen julkaisun jälkeen ensimmäisenä käy kampanja-aikana kyseisellä tuotesivulla ja kuittaa sähköpostiosoitteellaan ottavansa tuotteen. Jos ensimmäinen kävijä ei halua tarjoushintaista tuotetta tai ei kuittaa vähintään 5 minuutissa haluavansa sitä jättämällä sähköpostiosoitteensa, se vapautuu myyntiin seuraavalle satunnaiselle kävijälle.

Yhteensä 700 kampanjatuotetta tulevat myyntiin tarjoushintaisina satunnaisessa järjestyksessä. Silloin, kun tuotteesta ei ole arvottu myyntiin 1 € tarjoushintaa, on se myynnissä verkkokaupassa normaalihintaisena. Tuote myydään sähköpostivahvistuksessa määritellyllä tavalla joko verkkokaupassa käyttäen sähköpostissa lähetettyä alennuskoodia tai Rautakesko Oy / Rautia-ketjun tekemässä yhteydenotossa sovittavilla ehdoilla. Jos kampanjaan osallistuva ei ole tavoitettavissa, jättää virheellisen sähköpostiosoitteen, hävittää alennukseen oikeuttavat sähköiset dokumentit tai ei noudata kampanjaehtoja, pidättää Rautakesko Oy / Rautia-ketju oikeuden perua tarjoushinnan. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä vilpilliset osallistumiset. Kampanjatuotteiden hinnat koskevat vain näitä erikseen määriteltyjä tuotteita, ennalta määriteltyä myyntierää ja kappalemäärää eivätkä vaikuta muiden tuotteiden hintoihin.

Tiettyä yksittäistä kampanjatuotetta myydään vain 1/asiakas. Mysteerituotteita myydään vain 1/asiakas. Tarjoushinnan toteutuminen edellyttää kampanjassa määritellyn tuotteen ostamista. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai siirtää muihin tuotteisiin. Rautakesko Oy / Rautia-ketju pidättää oikeuden kampanjan ehtojen tarkistamiseen ja muuttamiseen epäselvissä ja väärinkäytöksiin viittaavissa tapauksissa.

Järjestäjän vastuu

Tarjouskampanja on markkinointiarpajaisluonteinen ja sen arpajaisverosta vastaa järjestäjä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainituiden tuotteiden arvoa. Kampanjaan osallistuva vapauttaa järjestäjän tai palkinnon toimittajan kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjaan osallistuva vastaa kaikista muista alennetun tuotteen hyväksymiseen, ostamiseen ja noutamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Osallistumalla kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen support@ddb.fi.