TIKKURILA

YKKÖSPOHJA POHJAMAALI 18L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962807

EAN: 6408070013793

Tikkurilan Ykköspohja on erinomaisesti tarttuva vesiohenteinen pohjamaali kuivien sisätilojen seinä- ja kattopinnoille. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Täyshimmeä Ykköspohja kuivuu nopeasti: maalipinta on pölykuiva puolessa tunnissa...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Ykköspohja on erinomaisesti tarttuva vesiohenteinen pohjamaali kuivien sisätilojen seinä- ja kattopinnoille. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Täyshimmeä Ykköspohja kuivuu nopeasti: maalipinta on pölykuiva puolessa tunnissa ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Ykköspohja soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite- ja tiilipintojen sekä lastulevy- kipsilevy- ja puukuitulevypintojen pohja- ja pintamaalaukseen. Se tarttuu hyvin myös sinkityille pinnoille. Ykköspohja kestää hyvin kulutusta ja sopii siksi vaativiinkin käyttökohteisiin, kuten keittiöihin, liiketiloihin, luokka- ja potilashuoneisiin, porrashuoneisiin ja yleisötiloihin.

Maalipinta on pölykuiva tunnin kuluttua maalaamisesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. Työvälineet pestään lakkabensiinillä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: imeville pinnoille 7–9 m²/l, imemättömille pinnoille 10–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 32 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,4 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

Ykköspohja kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan, ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kolot ja syvennykset kohteeseen sopivalla tasoitteella, hio kuivunut pinta ja poista hiontapöly.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat, kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita tarvittaessa kolot ja syvennykset kohteeseen sopivalla tasoitteella, hio kuivunut pinta ja poista hiontapöly.

MAALAAMINEN

Sekoita pohjamaali hyvin ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Työvälineet voi pestä käytön jälkeen vedellä.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pintamaali, maalipesuaine, siveltimet, telat, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 25,02 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 35.0 x 31.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Käyttö Sisälle
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi