TEKNOS

WOODEX EKO ERIKOISKUULLOTE 2,7L PM3 SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500827059

EAN: 6414620499405

Woodex Eko on vesiohenteinen, öljypohjainen ulkokäyttöön tarkoitettu erikoiskuullote, joka on helppo sivellä puun pintaan. Kuullote suojaa puupintaa tehokkaasti kosteudelta ja likaantumiselta. Puolikiiltävä Woodex Eko -kuullote kestää erittäin...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Woodex Eko on vesiohenteinen, öljypohjainen ulkokäyttöön tarkoitettu erikoiskuullote, joka on helppo sivellä puun pintaan. Kuullote suojaa puupintaa tehokkaasti kosteudelta ja likaantumiselta.

Puolikiiltävä Woodex Eko -kuullote kestää erittäin hyvin vaihtelevissa sääoloissa, eikä se valu tai roisku levitettäessä. Woodex Eko suojaa puuta tehokkaasti kosteudelta ja lialta, sävytettynä myös UV-säteilyn vaikutuksilta. Se sopii uusille ja aikaisemmin kuultavalla puunsuoja-aineella tai kuullotteella käsitellyille puupinnoille ulkona, kuten lauta- ja hirsiseinille, vuorilaudoille, oville, ikkunanpuitteille ja aidoille. Woodex Eko soveltuu myös jalopuupintojen ja painekyllästetyn puun käsittelyyn.

Kuullotetta voi käyttää värittömänä, mutta paras suoja saavutetaan sävyttämällä, sillä tällöin kuullote suojaa puupintaa myös UV-säteilyn harmaannuttavalta vaikutukselta. Woodex Eko -kuullote kuivuu noin vuorokaudessa, säästä ja levitetystä määrästä riippuen.

Woodex Ekoa voi ohentaa tarvittaessa vedellä, ja myös työvälineiden pesuun käytetään vettä.

• väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin
• riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, hirsi 8–12 m²
• kuiva-ainepitoisuus: n. 30 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä käsiteltävän puupinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly teräs- tai juuriharjalla tai teräskaapimella. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella. Anna pohjusteen kuivua 1 vrk. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti vedellä ja niiden anna kuivua.

KÄYTTÖ

Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Ennen varsinaista käsittelyä kannattaa tehdä koesively lopullisen sävyn varmistamiseksi, sillä puun huokoisuus ja imevyys, käsittelykertojen lukumäärä ja käsittelytapa vaikuttavat värisävyyn. Käsittele puupinta kuullotteella yhteen tai kahteen kertaan. Levitä kuullote siveltimellä, harjalla tai ruiskulla. Kuullote sivellään tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Päätypuu on syytä käsitellä erityisen huolellisesti.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, siveltimet, maalarinteippi, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,76 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 21.0 x 21.0 x 16.0 cm
Käyttö Ulos
Pakkauskoko (l) 2,7
Kiilto Puolikiiltävä
Ohenne Vesi