TEKNOS

WOODEX BASE POHJUSTEPUUNSUOJA 10L

Tuotenumero: 500827050

EAN: 6414621047001

Woodex Base on käyttövalmis pohjustepuunsuuoja puupintojen suojaukseen ennen pintakäsittelyä. Se imeytyy hyvin kaikenlaisiin puupintoihin ja antaa niille hyvän suojan säärasitukselta. Pohjustaminen on tärkeä osa pinnan esikäsittelyä. Pohjuste...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 67,90 € / kpl 54,76 € / kpl 7,54 € / l 6,08 € / l

Woodex Base on käyttövalmis pohjustepuunsuuoja puupintojen suojaukseen ennen pintakäsittelyä. Se imeytyy hyvin kaikenlaisiin puupintoihin ja antaa niille hyvän suojan säärasitukselta.

Pohjustaminen on tärkeä osa pinnan esikäsittelyä. Pohjuste suojaa käsittelemätöntä puupintaa mm. sään ja pieneliöiden vaikutuksilta sekä parantaa maalin tarttumista. Hyvällä pohjatyöllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – ja lopputuloksesta tulee kaunis ja kestävä.

Liuotinpohjainen Woodex Base -pohjuste sopii jatkuvan säärasituksen alaisille puupinnoille sekä kohteisiin, jotka ovat suojassa säältä mutta kastuvat usein. Se ei kuitenkaan sovellu jatkuvasti veden tai maan kanssa kosketuksissa olevien puuosien suojaamiseen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi ikkunankarmit, ulko-ovet, ulkoverhoilu, lauta- ja hirsirakenteet, aidat ja muut käsittelemättömät puupinnat. Woodex Base suojaa puuta tehokkaasti lahottaja- ja sinistymäsieniä vastaan.

Pohjuste ei muodosta kalvoa, joten pinta tuntuu kuivalta heti aineen imeydyttyä. Woodex Basella käsitelty pinta on päällemaalattavissa vuorokauden kuluttua käsittelystä. Pohjustamisen jälkeen puupinta kannattaakin pintakäsitellä mahdollisimman pian parhaan suojan saavuttamiseksi.

• väri: väritön
• riittoisuus: n. 4–5 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 6 tilavuusprosenttia
• tiheys 0,8 g/ml

POHJUSTAMINEN

Levitä Woodex Base -pohjuste puhtaalle ja kuivalle puupinnalle pehmeällä siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Katkaisupinnat ja muut huokoiset pinnat kannattaa käsitellä useampaan kertaan. Pohjustetta käytettäessä tulee käyttää suojavaatetusta ja -käsineitä sekä huolehtia kasvojen ja maanpinnan suojaamisesta.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pintamaali, pohjamaali, homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8,19 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 10
Ohenne Liuotin
Käyttö Ulos