TIKKURILA

VALTTI COLOR EXTRA KUULLOTE KIILTÄVÄ 9L EC SÄVYTETTÄVÄ

Tuotenumero: 500086949

EAN: 6408070000274

Tikkurilan Valtti Color Extra on kiiltävä, liuotinohenteinen kuullote ulkokäyttöön. Se muodostaa puuhun kestävän, lakkamaisen pinnan, joka sopii erityisesti ikkunoihin, oviin ja ulkolaudoituksiin. Öljypohjainen Valtti Color Extra suojaa puuta...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Valtti Color Extra on kiiltävä, liuotinohenteinen kuullote ulkokäyttöön. Se muodostaa puuhun kestävän, lakkamaisen pinnan, joka sopii erityisesti ikkunoihin, oviin ja ulkolaudoituksiin.

Öljypohjainen Valtti Color Extra suojaa puuta sään ja auringonvalon vaikutuksilta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi lautaverhoillut ulkoseinät, ikkunanpuitteet, ovet ja aidat. Valtti Color Extra sopii sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kestopuupinnoille ja lämpökäsitellyille puupinnoille. Pinta on kuiva noin vuorokauden kuluttua käsittelystä. Valtti Color Extra -kuullotetta käytetään sävytettynä.

• kiiltävä (kiiltoryhmä 2)
• väri: sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin
• riittoisuus: sahalauta 4–8 m²/l, höylälauta 8–12 m²
• kuiva-ainepitoisuus: n. 50 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,9 kg/l
• EU VOC raja-arvo (kat A/e): 400 g/l. Tuotteen VOC: maks. 400 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelyllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Käsittelemätön pinta
Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly juuri- tai teräsharjalla. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuliuosta. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa.

Aikaisemmin kuultokäsitelty pinta
Poista pinnasta irtoava aines ja nukkaantunut harmaa puupinta kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta tarvittaessa homepesuaineella. Jos puun pinnalle jää selvä, mahdollisesti kiiltävä kalvo, poista se tai ainakin hio huolellisesti. Suojaa kasvit Valtti Color Extra -kuullotteen roiskeilta.

KÄYTTÖ

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Sekoita kuullotetta myös käytön aikana. Sivele kuullote tasaisesti ja yhtäjaksoisesti jatkoskohtien välttämiseksi. Käytä ainakin ensimmäisellä käsittelykerralla sivellintä. Jos käytät ruiskua, ainakin pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä. Käsittele pinta kahteen kertaan. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Kuullotteen lopullisen sävyn näkee vasta, kun se on kuivunut. Työvälineet voi pestä lakkabensiinillä.

Tarkkaile pinnan kuntoa ja suorita uusintakäsittely tarvittaessa, kun kuullote alkaa kulua pinnalta.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: homeenpoistoaine, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8,01 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 25.0 x 31.0 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Käyttö Ulos
Kiilto Kiiltävä
Ohenne Liuotin