VARDE

VALMISTAKKA VARDE UNIQ 13

Tuotenumero: 501383437

EAN: 5703505047796

Uniq 13 -valmistakka edustaa klassista, ajatonta muotoilua. Siinä on elegantteja yksityiskohtia kuten liitokset, kulmaukset sekä huomiota herättävä kahva. Tuli näkyy upeasti korkeasta lasiluukusta ja sivulaseista. Puhdaspalotekniikan ansiosta...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Uniq 13 -valmistakka edustaa klassista, ajatonta muotoilua. Siinä on elegantteja yksityiskohtia kuten liitokset, kulmaukset sekä huomiota herättävä kahva. Tuli näkyy upeasti korkeasta lasiluukusta ja sivulaseista.

Puhdaspalotekniikan ansiosta Uniq 13 -valmistakan lasiluukku pysyy hyvin puhtaana, kun takkaa käytetään oikein. Samoin polttopuun kulutus pysyy pienenä ja takka tuottaa lämpöä todella tehokkaasti ja puhtaasti. Luukku ja arina ovat laadukasta valurautaa ja takassa on lämpösuojattu kahva sekä kiertoilmatoiminto.

Korkea ja kapea Uniq 13 -kamiina mahtuu pieneenkin tilaan, mutta lämmittää silti hyvin, koska siinä on paljon pintaa. Keveytensä ansiosta se voidaan asentaa puulattian päälle, jolloin asennus on helppoa ja edullista. Kamiinan voi liittää hormiin joko takaa tai päältä. Liitoshalkaisijan ulkomitta 150 mm.

- korkeus 116 cm
- leveys 48 cm
- syvyys 37 cm
- paino 120 kg
- väri musta

Valmistakka on ihanteellinen lämmön tuoja ja tunnelman luoja. Tutustu myös muihin Varde-valmistakkoihin verkkokaupassamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 120 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 76.0 x 54.0 x 134.0 cm