VARDE

VALMISTAKKA VARDE UNIQ 1

Tuotenumero: 501234647

EAN: 5703505045716

Uniq 1 on moderni, nopeasti lämpöä luovuttava valmistakka. Siro, korkea kamiina on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan. Tuli näkyy suuresta lasiluukusta ja korkeista sivulaseista upeasti moneen suuntaan. Puhdaspalotekniikan ansiosta Uniq 1...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Uniq 1 on moderni, nopeasti lämpöä luovuttava valmistakka. Siro, korkea kamiina on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan. Tuli näkyy suuresta lasiluukusta ja korkeista sivulaseista upeasti moneen suuntaan.

Puhdaspalotekniikan ansiosta Uniq 1 -valmistakan lasiluukku pysyy hyvin puhtaana, kun takkaa käytetään oikein. Samoin polttopuun kulutus pysyy pienenä ja takka tuottaa lämpöä todella tehokkaasti ja puhtaasti. Luukku ja arina ovat laadukasta valurautaa ja takassa on lämpösuojattu kahva sekä kiertoilmatoiminto.

Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat Uniq 1 -valmistakan asentamisen helposti myös pieneen tilaan.
Keveytensä ansiosta se voidaan asentaa puulattian päälle, jolloin asennus on helppoa ja edullista. Kamiinan voi liittää hormiin joko takaa tai päältä. Liitoshalkaisijan ulkomitta 150 mm.

Kauniisti muotoillut yksityiskohdat tekevät Uniq 1 -valmistakasta sisustajan unelman. Mallin vakiovarusteena on mahdollisuus tuoda paloilma myös ulkoa.

- korkeus 104 cm
- leveys 48 cm
- syvyys 37 cm
- paino 110 kg
- väri musta

Valmistakka on ihanteellinen lämmön tuoja ja tunnelman luoja. Tutustu myös muihin Varde-valmistakkoihin verkkokaupassamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 74 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 55.0 x 74.0 x 121.0 cm