VARDE

VALMISTAKKA VARDE FUEGO 1

Tuotenumero: 501234645

EAN: 5703505044436

Fuego-mallisto on saanut vaikutteita Espanjasta. Fuego 1 on moderni, nopeasti lämpöä luovuttava valmistakka. Tuli näkyy hyvin kamiinan korkeasta lasiluukusta. Lisävarusteen avulla kamiinaan voi tuoda paloilmaa myös ulkoa. Puhdaspalotekniikan...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 1 099,00 € / kpl 886,29 € / kpl

Fuego-mallisto on saanut vaikutteita Espanjasta. Fuego 1 on moderni, nopeasti lämpöä luovuttava valmistakka. Tuli näkyy hyvin kamiinan korkeasta lasiluukusta. Lisävarusteen avulla kamiinaan voi tuoda paloilmaa myös ulkoa.

Puhdaspalotekniikan ansiosta Fuego 1 -valmistakan lasiluukku pysyy hyvin puhtaana, kun takkaa käytetään oikein. Samoin polttopuun kulutus pysyy pienenä ja takka tuottaa lämpöä todella tehokkaasti ja puhtaasti. Luukku ja arina ovat laadukasta valurautaa ja takassa on lämpösuojattu kahva sekä kiertoilmatoiminto.

Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat Fuego 1 -valmistakan asentamisen helposti myös pieneen tilaan.
Keveytensä ansiosta se voidaan asentaa puulattian päälle, jolloin asennus on helppoa ja edullista. Kamiinan voi liittää hormiin joko takaa tai päältä. Liitoshalkaisijan ulkomitta 150 mm.

- korkeus 99 cm
- leveys 50 cm
- syvyys 41 cm
- paino 125 kg
- väri musta

Valmistakka on ihanteellinen lämmön tuoja ja tunnelman luoja. Tutustu myös muihin Varde-valmistakkoihin verkkokaupassamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 125 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 77.0 x 60.0 x 121.0 cm