VARDE

VALMISTAKKA VARDE AURA 3 VUOLUKIVI

Tuotenumero: 501234644

EAN: 5703505043316

Aura 3 on Aura-malliston matalin, nopeasti lämpöä luovuttava valmistakka. Tämän neliskanttisen suosikkimallin vuolukivinen pinta varaa lämpöä pitkään. Tuli näkyy kamiinan korkeasta lasiluukusta erittäin hyvin. Puhdaspalotekniikan ansiosta Aura 3...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Aura 3 on Aura-malliston matalin, nopeasti lämpöä luovuttava valmistakka. Tämän neliskanttisen suosikkimallin vuolukivinen pinta varaa lämpöä pitkään. Tuli näkyy kamiinan korkeasta lasiluukusta erittäin hyvin.

Puhdaspalotekniikan ansiosta Aura 3 -valmistakan lasiluukku pysyy hyvin puhtaana, kun takkaa käytetään oikein. Samoin polttopuun kulutus pysyy pienenä ja takka tuottaa lämpöä todella tehokkaasti ja puhtaasti. Luukku ja arina ovat laadukasta valurautaa ja takassa on lämpösuojattu kahva sekä kiertoilmatoiminto.

Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat Aura 3 -valmistakan asentamisen helposti myös pieneen tilaan.
Keveytensä ansiosta se voidaan asentaa puulattian päälle, jolloin asennus on helppoa ja edullista. Kamiinan voi liittää hormiin päältälähdöllä. Liitoshalkaisijan ulkomitta 150 mm.

- korkeus 92 cm
- leveys 51 cm
- syvyys 43 cm
- paino 190 kg
- väri harmaa

Valmistakka on ihanteellinen lämmön tuoja ja tunnelman luoja. Tutustu myös muihin Varde-valmistakkoihin verkkokaupassamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 190 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 55.0 x 74.0 x 120.0 cm