TIKKURILA

UNICA SUPER 60 URETAANIALKKYDILAKKA 2,7L PUOLIKIILTÄVÄ EP SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500089560

EAN: 6408070014899

Unica Super 60 on väritön, sävytettävä uretaanialkydilakka, joka soveltuu puupinnoille sekä sisällä että ulkona. Käyttökohteita ovat esimerkiksi veneet, irtokalusteet ja lattiat. Unica Super kuivuu nopeasti ja kestää erittäin hyvin kulutusta....

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 65,90 € / kpl 53,15 € / kpl 24,41 € / l 19,68 € / l

Unica Super 60 on väritön, sävytettävä uretaanialkydilakka, joka soveltuu puupinnoille sekä sisällä että ulkona. Käyttökohteita ovat esimerkiksi veneet, irtokalusteet ja lattiat.

Unica Super kuivuu nopeasti ja kestää erittäin hyvin kulutusta. Liuotinohenteinen, puolikiiltävä Unica Super -lakka sisältää UV-suoja-ainetta, joka hidastaa auringonvalon kellastavaa vaikutusta. Sävytettynä lakka suojaa ulkokohteita paremmin kuin sävyttämätön. Lakkapinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä aikaisintaan kuuden kuluttua lakkauksesta. Kuivumiseen vaikuttavat olennaisesti tuuletus, ilmankosteus, lämpötila ja kalvonpaksuus.

• väri: väritön, sävytettävissä
• puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3)
• riittoisuus: 12–14 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 48 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,9 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 500 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 500 g/l.


PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä.

Lakkaamaton pinta
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Pyyhi jalopuupinnat lakkabensiinillä ennen käsittelyä. Pohjusta ulkona rasittuvat puupinnat pohjusteella.

Aikaisemmin lakattu pinta
Pese aikaisemmin lakattu pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtoava vanha lakka kaapimalla. Hio koko pinta ja poista hiontapöly.

LAKKAAMINEN

Sekoita Unica Super -lakka huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Pohjalakkaa uudet pinnat Unica Super 90- kiiltävällä lakalla, jota on ohennettu 20 %. Pintalakkaa 2–3 kertaan ja ohenna lakkaa tarvittaessa. Aikaisemmin lakatut pinnat voi lakata suoraan ohentamattomalla lakalla yhteen tai kahteen kertaan. Sivele lakka tasaisesti ja ohuelti. Hio pinta kevyesti jokaisen lakkakerroksen jälkeen. Työvälineet voi pestä lakkabensiinillä.

LAKATUN PINNAN HOITO

Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa – ennen sitä pintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista lakattu pinta pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla sekä neutraalilla astianpesuliuoksella. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Lakkauksen ja lakan kuivumisen aikana lämpötilan tulee olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %. Älä lakkaa kirkkaassa auringonpaisteessa tai kylmällä ja kostealla säällä. Ajoita ulkolakkaustyö siten, että lakkakalvon pinta ehtii kuivua ennen iltakasteen laskeutumista.

Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,511 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.2 x 19.2 x 18.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Kiilto Puolikiiltävä
Ohenne Liuotin
Käyttö Sisälle ja ulos