DUNLOP

TYÖSAAPPAAT DUNLOP PUROFORT+ 760933 KOKO 40

Tuotenumero: 501040453

EAN: 8713197038771

Dunlop Purofort 760933 -työsaappaat ovat hyvin lämpöä eristävät ja mukavan tuntuiset jalkineet talviolosuhteisiin. Työsaappaat sopivat erinomaisesti muun muassa maatalouden töihin ja muihin tehtäviin kosteissa, kylmissä tai likaisissa...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Dunlop Purofort 760933 -työsaappaat ovat hyvin lämpöä eristävät ja mukavan tuntuiset jalkineet talviolosuhteisiin. Työsaappaat sopivat erinomaisesti muun muassa maatalouden töihin ja muihin tehtäviin kosteissa, kylmissä tai likaisissa ympäristöissä. Purofortin hyvin eristävät turvasaappaat pitävät jalat lämpöisinä, sekä tuntuvat kevyiltä ja mukavilta jalassa pitkän aikaa. Turvasaappaiden suojaluokitus on 04 FO CI SRC.

Dunlop Durofort+ 760933 -turvasaappaat tarjoavat käyttäjälleen mukavuutta ja suojaa pitkäksi aikaa. Kenkien Purofort-materiaali eristää erinomaisesti kylmää. Materiaali kestää käytössä jopa kaksi kertaa pidempään, sekä on 35 % kevyempää kuin kumi tai PVC. Lämpimät ja kevyet, innovatiivisella vuorimateriaalilla varustetut saappaat tarjoavat erinomaista mukavuutta, ja pitävät jalan kuivana kaikissa olosuhteissa. Kenkien rakenne tukee niin nilkkaa, polvia kuin selkää fyysisen työn aiheuttamalta rasitukselta.

Dunlopin Durofort 760933 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20347:2012 suojaluokan 04 vaatimustasoa. Jalkineiden pohja sekä pinta kestävät kosteutta, öljyä, rasvoja, useita kemikaaleja sekä maatalouden lannoitteita. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Pitävä ulkopinta suojaa liukastumisilta. Antibakteerinen käsittely suojaa jalkaa taudeilta ja bakteereilta, jotka saattavat levitä eläimistä tai ympäristöstä.

Suojaominaisuudet:
• Vedenpitävä pohja sekä pinta
• Erinomainen lämmön eristävyys -20°:een asti
• Antistaattinen ja ESD
• Antibakteerinen käsittely
• Suojaa lannoitteilta, kemikaaleilta, hapoilta
sekä kasvi- ja eläinperäisiltä öljyiltä ja rasvoilta
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu ulkopohja sekä taipuisa rakenne takaavat erinomaisen pidon ja liikkuvuuden myös liukkaissa ja kylmissä olosuhteissa.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 46.3 x 34.0 x 12.5 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 40
Vedenpitävä Kyllä
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex

Katso myös