JALAS

TYÖJALKINE JALAS 9552 COMBAT 02 SRC WR HRO FO KOKO 44

Tuotenumero: 501413283

EAN: 6408487503139

Jalas 9225 Combat -työjalkineet ovat vedenpitävät ja hyvin istuvat varsikengät ympärivuotiseen käyttöön. Kenkien pohjassa erinomainen pito ja iskunvaimennus. Lämmin polyesterivuori vedenkestävällä Drylock-kalvolla. Jalaksen 9552 Combat...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 9225 Combat -työjalkineet ovat vedenpitävät ja hyvin istuvat varsikengät ympärivuotiseen käyttöön. Kenkien pohjassa erinomainen pito ja iskunvaimennus. Lämmin polyesterivuori vedenkestävällä Drylock-kalvolla.

Jalaksen 9552 Combat -työkenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20347:2012 suojaluokan O2, eli työjalkineiden perusvaatimustasoa. Kenkien päällinen on pintanahkaa, joka kestävää kulutusta eikä päästä kosteutta kengän sisälle. Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Pohja suojaa jalkaa öljyiltä ja useilta kemikaaleilta. Ulkopohjan pito on erinomainen myös märällä teräsalustalla.

Jalkineiden sivussa olevien vetolenkkien ansiosta kengät pysyvästi tukevasti jalassa vaatimissakin olosuhteissa. Pehmustettu varsiosa tuntuu mukavalta ja suojaa tehokkaasti jalkaa iskuilta, kylmältä ilmalta sekä kosteudelta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Pohjan lämmönkesto 300°
• Öljyä ja kemikaaleja kestävä ulkopohja
• Vedenkestävä pintanahka
• Kuvioitu, pitävä kumipohja
• Suljettu kantaosa

Ergothan-iskunvaimennus sekä kestävä, kuvioitu kumipohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon kaikissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 300 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,67 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 34.0 x 12.5 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 44
Vedenpitävä Kyllä
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Miehet