JALAS

TURVAKENKÄ JALAS 3978 OFFROAD+ S3 HRO KOKO 45

Tuotenumero: 500797218

EAN: 6408487402005

Jalas 3978 Offroad+ -turvajalkineet ovat kylmiin ja vaativiin olosuhteisiin sopivat turvakengät. Kenkien pohja kestää jopa 300 asteen kuumuutta, sekä suojaa jalkaa öljyiltä ja kemikaaleilta. Kengissä on erinomainen iskunvaimennus, sekä lämmin ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3978 Offroad+ -turvajalkineet ovat kylmiin ja vaativiin olosuhteisiin sopivat turvakengät. Kenkien pohja kestää jopa 300 asteen kuumuutta, sekä suojaa jalkaa öljyiltä ja kemikaaleilta. Kengissä on erinomainen iskunvaimennus, sekä lämmin ja mukavantuntuinen polyesteriturkisvuori. Hengittävä FX2 Winter -pohjallinen.

Jalaksen 3978 Offroad+ -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisevät terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Polyuretaanipintainen nahkapäällinen on kestävä ja hylkii vettä. Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Jalkineiden sivussa olevien vetoketjujen ja vetolenkkien ansiosta kengät pysyvästi tukevasti jalassa vaatimissakin olosuhteissa. Pehmustettu varsiosa tuntuu mukavalta ja suojaa tehokkaasti jalkaa iskuilta ja kylmältä ilmalta.

Suojaominaisuudet:
• Lämmin polyesteriturkisvuori
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Komposiittinen naulaanastumissuoja
• Pohjan lämmönkesto 300°
• Öljyä ja kemikaaleja kestävä ulkopohja
• Vettä hylkivä ja kestävä PU-pintamateriaali
• Kuvioitu, pitävä kumipohja
• Suljettu kantaosa

Ergothan-iskunvaimennus sekä kestävä, kuvioitu kumipohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon kaikissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 300 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 31.6 x 12.0 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 45
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex