JALAS

TURVAJALKINE JALAS 9548 EXALTER EASYROLL S3 KOKO 42

Tuotenumero: 501413305

EAN: 6408487503238

Jalas 9548 Exalter Easyroll on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu turvajalkine, jotka on varustettu kuumuutta ja öljyä kestävällä ulkopohjalla sekä kätevällä Boa-pikakiinnityksellä. Jalas-jalkineen hengittävä mikrokuitupäällismateriaali ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 9548 Exalter Easyroll on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu turvajalkine, jotka on varustettu kuumuutta ja öljyä kestävällä ulkopohjalla sekä kätevällä Boa-pikakiinnityksellä. Jalas-jalkineen hengittävä mikrokuitupäällismateriaali ja Ergothan-iskunvaimennusjärjestelmä takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikissa olosuhteissa. Jalkineen kestävä mikrokuitupäällinen hylkii vettä ja ehkäisee hajujen muodostumista.

Jalaksen 9548 Exalter Easyroll -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Mikrokuitupäällinen hylkii vettä sekä ehkäisee hajujen muodostumista. Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ESD-pohjarakenne
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Naulaanastumissuoja
• Pohjan lämmönkesto 300°C
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Vettä hylkivä pinta
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Jalkineiden kaksinkertaiset iskunvaimennusvyöhykkeet sekä kuvioitu pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 300 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,34 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 19.5 x 34.0 x 12.5 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 42
Vedenpitävä Ei
Väri Monivärinen