JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3448 LIGHT KOKO 45

Tuotenumero: 500986152

EAN: 6408487435614

Jalas 3448 Light -turvajalkineet ovat kevyet ja miellyttävät, korkean suojaustason nahkaiset turvakengät. Turvakengät sopivat materiaalinsa ja suojaominaisuuksien ansiosta ulko- ja sisäkäyttöön sekä vaativiin ympäristöihin. Kulutusta kestävää...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3448 Light -turvajalkineet ovat kevyet ja miellyttävät, korkean suojaustason nahkaiset turvakengät. Turvakengät sopivat materiaalinsa ja suojaominaisuuksien ansiosta ulko- ja sisäkäyttöön sekä vaativiin ympäristöihin. Kulutusta kestävää materiaalia.

Jalaksen 3448 Light -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, sekä päällismateriaali hylkii vettä. Polyuretaanipinta suojaa kasvi- ja eläinperäisiltä rasvoilta ja öljyiltä. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Vettä hylkivä pinta
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Komposiittinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• PU-pinta suojaa rasvoilta ja öljyiltä
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu PU-ulkopohja sekä Ergothan-iskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen pidon ja iskunvaimennuksen vaativissakin ympäristöissä.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 19.0 x 12.5 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 45
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex