JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3318 DRYLOCK S3 KOKO 42

Tuotenumero: 500744622

EAN: 6408487428005

Jalas 3318 Drylock S3 on vedenkestävä nilkkurimallinen turvajalkine, joka on varustettu vahvalla alumiinikärjellä ja kestävällä teräsvälipohjalla. Erinomainen jalkine märkiin ja vaativiin ympäristöihin ympäri vuoden. Jalaksen 3318 Drylock...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3318 Drylock S3 on vedenkestävä nilkkurimallinen turvajalkine, joka on varustettu vahvalla alumiinikärjellä ja kestävällä teräsvälipohjalla. Erinomainen jalkine märkiin ja vaativiin ympäristöihin ympäri vuoden.

Jalaksen 3318 Drylock -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, sekä päällysmateriaali on vedenkestävää. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Kenkien pitävä Grip-ulkopohja kestää jopa 300 asteen lämpötilaa.

Lämpimän vuorin ja hengittävien tekstiilipohjallisten ansiosta jalkineet ovat mukavat ja hyvin istuvat. Kenkien sivussa olevat heijastimet lisäävät näkyvyyttä myös huonommalla säällä tai pimeässä.

Suojaominaisuudet:
• Vedenpitävä Drylock-kalvo
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohjan kuumuudenkesto jopa 300 °C
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Hyvä pohjan pito myös teräsalustalla
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu polyuretaanipohja sekä pohjallisen kaksoisiskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen pidon ja iskunvaimennuksen säästä tai ympäristöstä riippumatta.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 32.9 x 12.5 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Koko 42
Vedenpitävä Kyllä
Väri Musta
Tyyppi Turvajalkineet

Katso myös