JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3045 FORTYFIVE S3 KOKO 42

Tuotenumero: 500999776

EAN: 6408487440267

Jalas 3045 Fortyfive S3 on muodikas ja mukava Sneaker-tyylinen turvajalkine nupukkipäällisellä. Turvakengät on varustettu PTC-naulaanastumissuojalla sekä alumiinisella varvassuojalla kengän kärjessä. Turvajalkineen hengittävä pohjallinen ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3045 Fortyfive S3 on muodikas ja mukava Sneaker-tyylinen turvajalkine nupukkipäällisellä. Turvakengät on varustettu PTC-naulaanastumissuojalla sekä alumiinisella varvassuojalla kengän kärjessä. Turvajalkineen hengittävä pohjallinen ja pohjan iskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen mukavuuden pitkäaikaisessakin käytössä.

Jalaksen 3045 Fortyfive -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä plasmakäsitelty komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Haljasnahkapäällinen kestää hyvin lämpöä ja hylkii vettä. Jalkineiden ulkopohja on tehty öljyä kestäväksi.

Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen, ESD-pohjarakenne
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• PTC-naulaanastumissuoja
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Pohjan lämmönkesto 120 °C
• Vettä hylkivä pinta
• Hyvä kuumuudenkesto
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Jalkineiden kaksinkertaiset iskunvaimennusvyöhykkeet sekä hyvin pitävä, kuvioitu RPU-pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,214 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 19.4 x 12.5 cm
Koko 42
Tyyppi Turvajalkineet
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei
Väri Musta

Katso myös