FXA

TRIMMERI FXA 30/44 2-TAHTI

Tuotenumero: 501359965

EAN: 6438313091936

FXA 30/44 on tehokas ja reilulla leikkuuleveydellä varustettu polttomoottoritrimmeri. Tehokas moottori ja hyvät varusteet tekevät tästä trimmeristä loistavan tuotteen isommankin alueen siistimiseen. FXA:n 30 cm³:n kaksitahtimoottori on tehokas...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

FXA 30/44 on tehokas ja reilulla leikkuuleveydellä varustettu polttomoottoritrimmeri. Tehokas moottori ja hyvät varusteet tekevät tästä trimmeristä loistavan tuotteen isommankin alueen siistimiseen.

FXA:n 30 cm³:n kaksitahtimoottori on tehokas ja varustettu kytkimellä, joten se on myös kevyt käynnistää. Leikkuuleveys on maksimissaan 44 cm ja siiman paksuun 2,5 mm. Varustukseen kuuluu myös kolmilapainen, 230 mm:n vesakkoterä, jolla voidaan kaataa noin sormen paksuisia puiden taimia sekä leikata pitkää heinää tehokkaasti.

Ruohotrimmerin runkoputki on jaettavissa kahteen osaan, joten se on helppo kuljettaa esimerkiksi kesämökille. Tuote on helppokäyttöinen ja varustettu olkahihnalla, joka lisää käyttömukavuutta. Polttoainesäiliön tilavuus on 0,5 litraa, ja polttoaineen sekoitussuhde 40:1.

2-tahti pienkonebensiiniä käyttämällä polttoainetta ei tarvitse sekoittaa öljyn kanssa, polttoaineen säilyvyys on parempi ja moottorin käynti tasaisempaa.

Tekniset tiedot
• Teho 950 W
• Iskutilavuus 30 cm³
• Leikkuuleveys 44 cm
• Siiman paksuus 2,5 mm
• Paino 7,5 kg
• Suositeltava polttoaine pienkonebensiini
• Polttoainesäiliön tilavuus 0,5 l

Verkkokaupastamme ja myymälästä löytyy myös pienkonebensiini 2-tahtisille ja 4-tahtisille koneille sekä suojavarusteet turvalliseen ja mukavaan työskentelyyn. Muista myös muut puutarhan työkalut!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 8,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 95.0 x 26.5 x 25.0 cm
Virtalähde Bensiini
Siimanpaksuus (mm) 2,5
Teho (W) 950
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 7,5