TEKNOS

TEKNOFLOOR LATTIAMAALI 2,7L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500663449

EAN: 6414620285466

Teknofloor-lattiamaali soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden maalaukseen. Se muodostaa kiiltävän, helposti puhdistettavan pinnan. Kiiltävä Teknofloor-lattiamaali sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Teknofloor-lattiamaali soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden maalaukseen. Se muodostaa kiiltävän, helposti puhdistettavan pinnan.

Kiiltävä Teknofloor-lattiamaali sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu tavanomaiselle rasitukselle. Maali on CE-hyväksytty betonipintojen suojaamiseen. Teknofloorilla maalattu lattiapinta on pölykuiva tunnin kuluttua, kävelynkestävä 10 tunnin kuluttua ja uudelleenmaalattavissa seuraavana päivänä maalauksesta. Työvälineet pestään maalauksen jälkeen lakkabensiinillä. Itsesyttymisvaaran takia maalausvälineet ja maalauksesta syntyvä jäte on säilytettävä ilmatiiviissä, paloturvallisessa astiassa tai upotettava veteen.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• kiiltävä (kiiltoryhmä 2)
• riittoisuus: 7–9 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,2 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 500 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 500 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton betonilattia
Uuden betonin on oltava vähintään kuukauden ikäinen, kovettunut ja kuivunut. Poista betonin pinnasta tiivis sementtiliimakerros pintahionnalla tai peittauksella. Hauraat, murenevat pinnat on aina hiottava. Puhdista rasvat ja öljyt lakkabensiinillä ja harjaa tai imuroi lattia puhtaaksi pölystä. Pohjamaalaa lattia Teknofloorilla, jota on ohennettu 20 % lakkabensiinillä.

Maalaamaton puulattia
Puhdista maalaamaton puulattia rasvasta, liasta ja pölystä. Tasoita kolot ja halkeamat tasoitteella. Pohjamaalaa puulattia Teknofloorilla, jota on ohennettu 10 % lakkabensiinillä.

Aikaisemmin maalattu lattia
Poista irtoava maali huolellisesti kaapimalla tai hiomalla ja himmennä jäljelle jäävä vanha maalipinta hiomalla. Puhdista pinta rasvasta, liasta ja pölystä. Pohjamaalaa paljaat kohdat ohennetulla maalilla.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Pohjamaalaa ohennetulla maalilla ja käytä pintamaalaamiseen ohentamatonta Teknoflooria. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa, ja sitä ennen maalattua pintaa on käsiteltävä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,22 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 21.0 x 21.0 x 16.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Kiilto Kiiltävä
Ohenne Liuotin
Käyttö Sisälle