KEKKILÄ

TEHOKÄYMÄLÄ KEKKILÄ 230L KOMPOSTOIVA LÄMPÖERISTETTY

Tuotenumero: 500891266

EAN: 6433000213400

Kekkilän kompostoiva Tehokäymälä on tyylikäs, siisti ja ekologinen käymälä, joka kompostoi kiinteän jätteen tehokkaasti. Kompostikäymälä on helppo käyttää ja tyhjentää – ja kompostijätteen voi hyödyntää puutarhassa. KÄYTTÖ Kompostikäymälä on...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kekkilän kompostoiva Tehokäymälä on tyylikäs, siisti ja ekologinen käymälä, joka kompostoi kiinteän jätteen tehokkaasti. Kompostikäymälä on helppo käyttää ja tyhjentää – ja kompostijätteen voi hyödyntää puutarhassa.

KÄYTTÖ
Kompostikäymälä on kätevä ja ympäristöystävällinen valinta esimerkiksi kesämökille, sillä se ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää. Kekkilän Tehokäymälä on kestävä, mukava käyttää ja helppo pitää puhtaana. Käymälä on tilava, joten se sopii isommankin perheen käyttöön. Tehokäymälä on kätevä asentaa lattian läpi, ja suuren tyhjennysluukun ansiosta käymälän tyhjennys on helppoa.

Lämpöeristetty kompostorirakenne kompostoi nopeasti, ja sen ansiosta käymälä soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Muista lisätä käymälään jokaisen käyttökerran jälkeen komposti- tai huussikuiviketta – se on käymälän toiminnan ja hajuhaittojen ehkäisyn kannalta tärkeää.

Oikein käytettynä kompostoiva tehokäymälä on tehokas ja miellyttävä käyttää, ja sen tyhjennys on helppoa ja hajutonta. Tyhjennystä ei tarvitse tehdä usein, sillä lämpöeristetyn rakenteen ansiosta jäte painuu voimakkaasti kasaan hajoamisen tuloksena. Käymälän pinnat on helppo pitää puhtaana, ja lämpöistuin tuntuu miellyttävältä kylmälläkin säällä.

• tilavuus 230 litraa
• kompostoi tehokkaasti kiinteän jätteen
• ottaa talteen suotonesteen
• lämpöeristetty rakenne
• hajuton ja mukava käyttää
• mukava, saranoitu lämpöistuin
• helposti puhdistettavat pinnat
• miellyttävä ja hajuton tyhjennys

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 20 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 60.0 x 80.0 x 98.0 cm