BLÅKLÄDER

TALVITURVAKENGÄT BLÅKLÄDER 244739059900 MUSTA KOKO 42

Tuotenumero: 500976011

EAN: 7330509380918

Blåkläder 2447 -turvakengät täyttävät vaativankin käyttäjän odotukset. Vedenpitävissä turvajalkineissa on kumipintainen komposiittivarvassuoja sekä synteettisesti materiaalista tehty naulaanastumissuoja. Turvaluokka SBH P A E SRA. Blåkläderin...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 285,00 € / pari 229,84 € / pari

Blåkläder 2447 -turvakengät täyttävät vaativankin käyttäjän odotukset. Vedenpitävissä turvajalkineissa on kumipintainen komposiittivarvassuoja sekä synteettisesti materiaalista tehty naulaanastumissuoja. Turvaluokka SBH P A E SRA.

Blåkläderin talviturvakengät ovat ominaisuuksilta optimaaliset työjalkineet erilaisiin tehtäviin talviolosuhteissa. 600 gramman Thinsulate-vuori pitää jalan lämpöisenä myös erittäin kylmissä pakkasolosuhteissa. Kumipintainen varvassuoja ja vahva kumilista kengän ympärillä tekevät kengistä hyvin kulutusta ja hankausta kestävät.

Blåkläderin 2447 -talviturvavakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan SB vaatimustasoa. Komposiittimateriaalista tehty varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä tekstiilinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pitävä nitriilikumipohja kestää rasvoja, öljyä ja useita kemikaaleja. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Kumivahvikkeella vahvistettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Kalvopinta, teipatut saumat ja vahva kumilista kengän ympäri tekevät kengästä erittäin hyvin hankausta, kulutusta ja vettä kestävän.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Komposiittinen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Tekstiilinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Nitriilikumipohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Nahkapinta suojaa rasvoilta ja öljyiltä
• Pitävä, kuvioitu kumipohja
• Kumivahvistettu kantaosa

Kuvioitu nitriilikumipohja sekä PE- ja EVA-materiaaleista tehty pohjallinen takaavat hyvän pidon ja hyvän iskunvaimennuksen kaikissa työympäristöissä. Kengissä on leveä lesti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 35.0 x 30.0 x 13.0 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 42
Vedenpitävä Kyllä
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex