TIKKURILA

TAIKA HELMIÄISLASYYRI 0,9L KULTA SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500085525

EAN: 6408070042892

Helmiäishohtoista Taikaa tehosteseiniin! Taika-helmiäislasyyrilla loihdit upean hohtavia efektejä. Taika-lasyyreja käytetään tehosteena maalatun seinäpinnan päällä. Vesiohenteiset Taika-helmiäislasyyrit ovat kevyitä ja läpikuultavia....

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 33,95 € / kpl 27,38 € / kpl 37,72 € / l 30,42 € / l

Helmiäishohtoista Taikaa tehosteseiniin! Taika-helmiäislasyyrilla loihdit upean hohtavia efektejä. Taika-lasyyreja käytetään tehosteena maalatun seinäpinnan päällä.

Vesiohenteiset Taika-helmiäislasyyrit ovat kevyitä ja läpikuultavia. Valittavanasi on kullan- ja hopeanvärinen perusmaali, jotka voit halutessasi sävyttää. Koska Taika-helmiäislasyyri on läpikuultavaa, alla olevan maalin sävy vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Taika-värikartasta löydät suositukset sopivan sisustusmaalisävyn valintaan, mutta voit rohkeasti valita erilaisenkin yhdistelmän.

Yhdistele eri tuotteita ja tekniikoita – mahdollisuudet yksilöllisen lopputuloksen luomiseen ovat rajattomat. Taika-helmiäislasyyri sopii erilaisten kuvioiden tekemiseen, ja hyvällä valaistuksella voit korostaa hohtavan tehostepinnan näyttävyyttä.

• puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3)
• riittoisuus: 8–12 m²/l työtavasta riippuen
• kuiva-ainepitoisuus n. 13 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,1 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän. Metallinhohtoista tehosteseinää maalattaessa on erityisen tärkeää, että pohjatyö on tehty hyvin, sillä Taika-lasyyri tuo pinnan epätasaisuudet entistä selvemmin esiin.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly.
Aikaisemmin maalattu pinta
Pese seinäpinta laimennetulla maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista irtoava maali. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset tasoitteella. Hio kuivunut pinta hyvin ja poista hiontapöly.

POHJAMAALAUS
Pohjamaalaa seinäpinta akrylaattiseinämaalilla kahteen kertaan. Käytä sileille pinnoille tarkoitettua lyhytnukkaista telaa ja pyri saamaan telakuviosta mahdollisimman matala. Pinnan tulee olla mahdollisimman tasainen ja sileä ennen maalaamista Taika-helmiäislasyyrilla.

MAALAAMINEN

Yhtenäinen iso seinäpinta
Sekoita Taika-helmiäislasyyri huolellisesti ennen käyttöä. Levitä lasyyria reilusti lyhytnukkaisella telalla noin metrin levyiselle kaistaleelle kerrallaan. Tasoita mahdollisimman tasaiseksi pitkin vedoin alhaalta ylöspäin. Pyri saamaan lasyyria mahdollisimman tasaisesti joka kohtaan. Näyttävämmän efektin saat kahdella käsittelykerralla.

Kuviointimaalaus
Etene kuviointimaalauksessa pieni alue kerrallaan. Levitä ensin maalia reilusti lyhytnukkaisella telalla ja kuvioi sen jälkeen välittömästi esimerkiksi erilaisia kuviointiteloja, sivellintä tai sientä käyttäen. Kuviointia kannattaa ensin kokeilla esimerkiksi paksulle pahville.

Käsittelyolosuhteet
Maalaustyön ja lasyyrin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %.

Muista myös: seinämaali, telat ja kuvointitelat, siveltimet ja maalarinteipit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,954 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 10.8 x 13.7 cm
Pakkauskoko (l) 0,9
Kiilto Puolikiiltävä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle