TIKKURILA

SUPI SAUNASUOJA 2,7L EP KIRKAS SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500089562

EAN: 6408070025581

Supi-saunasuoja on sävytettävä pintakäsittelyaine, joka sopii erityisesti löyly, pesu- ja pukuhuoneiden paneeliseinien ja -kattojen suojaamiseen. Supi-saunasuojalla voit käsitellä kosteiden sisätilojen, kuten saunojen ja pesutilojen, seinä- ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 33,95 € / kpl 27,38 € / kpl 12,57 € / l 10,14 € / l

Supi-saunasuoja on sävytettävä pintakäsittelyaine, joka sopii erityisesti löyly, pesu- ja pukuhuoneiden paneeliseinien ja -kattojen suojaamiseen.

Supi-saunasuojalla voit käsitellä kosteiden sisätilojen, kuten saunojen ja pesutilojen, seinä- ja kattopinnat. Se soveltuu puu-, puukuitulevy- ja betonipinnoille mutta ei sovellu lauteiden käsittelyyn. Supi-saunasuoja muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan, ja se sisältää myös homeenestoainetta. Supia voi käyttää joko sellaisenaan tai sävytettynä. Ohenteena käytetään vettä, ja työvälineet voi pestä vedellä ja saippualla.

• väri: kirkas, sävytettävissä kuultaviin sävyihin
• puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)
• riittoisuus: 8–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 16 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Uusi pinta
Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly..

Vanha pinta
Supi-saunasuoja sopii myös vanhojen, likaantuneiden tai aikaisemmin saunasuojalla käsiteltyjen pintojen suojaamiseen. Pese aluksi pinta saunapesuaineella, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio pinta tarvittaessa ja poista hiontapöly.

KÄSITTELY

Sekoita Supi-saunasuoja huolellisesti ennen käyttöä, ajoittain myös käytön aikana. Käsittele löylyhuoneen seinät kertaalleen. Ohenna tarvittaessa vedellä. Supi-saunasuoja voidaan levittää siveltimellä tai ruiskulla. Voit sivellä löylyhuoneen seinät kahteen kertaan 50 % ohennetulla saunasuojalla – silloin siveltimenjäljet jäävät mahdollisimman vähän näkyviin.

Pesu- ja pukuhuoneiden seinät kannattaa käsitellä kahteen kertaan Supi-saunasuojalla. Ohenna ensimmäisellä levityskerralla sävytettyä tuotetta n. 20 %, kirkasta vain tarvittaessa. Sävytetyn Supi-saunasuojan sävy kannattaa tarkistaa kokeilemalla sitä huomaamattomaan paikkaan. Puulajin ominaisuudet ja aikaisemmat käsittelyt vaikuttavat lopulliseen väriin.

Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: saunapesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,85 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.2 x 18.2 x 18.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Kiilto Puolihimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle
Perusmaali EP