GROHE

SUIHKUTERMOSTAATTI GROHE JOY 34333000

Tuotenumero: 500624050

EAN: 4005176874239

Grohe Precision Joy -termostaatit tuovat lisämukavuutta ja turvallisuutta sekä tyylikästä designia minimalistiseen tyyliin. GROHE StarLight -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. GROHE EcoJoy -energia- ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Grohe Precision Joy -termostaatit tuovat lisämukavuutta ja turvallisuutta sekä tyylikästä designia minimalistiseen tyyliin.

GROHE StarLight -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. GROHE EcoJoy -energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja energiakustannuksia. Huipputarkka GROHE TurboStat -termostaattitekniikka huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta lisäten käyttömukavuutta ja pienentäen energiankulutusta.

Lämpötilarajoitin on asetettu 38 °C, jolloin myös perheen pienempien on turvallista käyttää termostaattia. Rajoittimen ansiosta termostaatista ei tule vahingossa liian kuumaa vettä. Saat tarvittaessa kuumempaa, kun vettä painat painikkeen alas ja käännät lämpötilasäädintä. Integroitu sulkuventtiili ja sisäänrakennettu takaiskuventtiili. Tiivisteet on varustettu roskasihdeillä, peitelaipalla ja suojattu takaisinvirtaukselta.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,13 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 38.5 x 18.0 x 8.0 cm
Materiaali Kromattu messinki
Bidee-käsisuihku Ei
Pesukoneliitäntä Ei
Kosketusvapaa Ei
Väri Kromi