NO BRAND

SUIHKUSEINÄN ASENNUSTYÖ

Tuotenumero: 900012400

EAN: 2990008525156

Suihkuseinän asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva suihkuseinä verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme tuovat suihkuseinän kotiisi ja laittavat sen paikalleen. Asennuspalvelun voit ostaa verkosta vain...

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 179,00 € / kpl 144,35 € / kpl

Suihkuseinän asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva suihkuseinä verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme tuovat suihkuseinän kotiisi ja laittavat sen paikalleen. Asennuspalvelun voit ostaa verkosta vain yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.
Asentaja ottaa yhteyttä 1–2 arkipäivän sisällä tilauksesta sopiakseen asennusajankohdan.

Suihkuseinän asennus sisältää:
• uuden suihkuseinän toimituksen asennuspaikalle asentajan toimesta
• uuden suihkuseinän asennuksen
• kiinnitysreikien tiivistyksen tiivistysmassalla
• asennuspaikan siistimisen ja pakkausjätteiden poiskuljetuksen
• työn tarkastuksen ja luovuttamisen
Valitse kauppa nähdäksesi asennuksen hinnan. Asennushinta on voimassa 20 km:n säteellä valitusta kaupasta arkisin klo 8–16. Jos asennuspaikka sijaitsee yli 20 km:n päässä valitusta kaupasta tai tarvitset muutoksia asennussisältöön tai tarjouksen vanhan suihkuseinän irrottamisesta, sovi asennuksesta suoraan kauppasi kanssa.

Tarjoamme myös räätälöityjä asennus- ja remontointitöitä. Kysy lisää kaupastasi. Kaikista tekemistämme asennus- ja remonttitöistä saat myös kotitalousvähennyksen.