NO BRAND

SUIHKUNURKAN ASENNUSTYÖ

Tuotenumero: 900012401

EAN: 2990008525163

Suihkunurkan asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva suihkunurkka verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme tuovat suihkunurkan kotiisi, laittavat sen paikalleen. Asennuspalvelun voit ostaa verkosta vain...

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 249,00 € / kpl 200,81 € / kpl

Suihkunurkan asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva suihkunurkka verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme tuovat suihkunurkan kotiisi, laittavat sen paikalleen. Asennuspalvelun voit ostaa verkosta vain yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.
Asentaja ottaa yhteyttä 1–2 arkipäivän sisällä tilauksesta sopiakseen asennusajankohdan.

Suihkunurkan asennus sisältää:
• uuden suihkunurkan toimituksen asennuspaikalle asentajan toimesta
• uuden suihkunurkan asennuksen
• kiinnitysreikien tiivistyksen tiivistysmassalla
• asennuspaikan siistimisen ja pakkausjätteiden poiskuljetuksen
• työn tarkastuksen ja luovuttamisen
Valitse kauppa nähdäksesi asennuksen hinnan. Asennushinta on voimassa 20 km:n säteellä valitusta kaupasta arkisin klo 8–16. Jos asennuspaikka sijaitsee yli 20 km:n päässä valitusta kaupasta tai tarvitset muutoksia asennussisältöön tai tarjouksen vanhan suihkunurkan irrottamisesta, sovi asennuksesta suoraan kauppasi kanssa.

Tarjoamme myös räätälöityjä asennus- ja remontointitöitä. Kysy lisää kaupastasi. Kaikista tekemistämme asennus- ja remonttitöistä saat myös kotitalousvähennyksen.