PROF

SIVELLINSARJA PROF ULKOKÄYTTÖÖN 3 OSAA

Tuotenumero: 501329255

EAN: 6438313062561

PROF ulkomaalisiveltimet ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia työvälineitä vesi- ja liuotinohenteisille maaleille, lakoille tai puuöljyille. Työstöpintoina voivat olla esimerkiksi ulkoseinät, räystäät, puukaiteet tai kuistin lattia. Sivellinsarja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

PROF ulkomaalisiveltimet ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia työvälineitä vesi- ja liuotinohenteisille maaleille, lakoille tai puuöljyille. Työstöpintoina voivat olla esimerkiksi ulkoseinät, räystäät, puukaiteet tai kuistin lattia. Sivellinsarja sisältää ulkomaalisiveltimet 50mm ja 75mm sekä vinkkelivartisen 120mm ulkomaalisiveltimen.

Siveltimien harjasten paranneltu maalinnosto- ja luovutuskyky helpottavat sekä nopeuttavat maalaamista. Entistä kestävämmät harjaspäät takaavat siveltimien pidemmän toiminnan. Hyvillä siveltimillä varmistat tarkan ja siistin maalausjäljen!

Ergonomisen ja kestävän komponenttivarren ansiosta siveltimien käyttö on kätevää ja varresta saa helposti tukevan otteen. Siveltimet voidaan yhdistää PROF-jatkovarteen, jolla vartta voi pidentää jopa 190 cm. Varressa olevan ripustuskoukun ansiosta saat siveltimet helposti vaikka autotallin tai varaston seinälle.

Ennen käyttöönottoa siveltimet kannattaa pestä vedellä ja saippualla mahdollisen pölyn ja rasvan poistamiseksi. Käytön jälkeen siveltimet tulee puhdistaa, jotta ne säilyvät hyvässä käyttökunnossa myös seuraavia käyttökertoja varten. Liuotin ohenteisia maaleja käytettäessä suosittelemme siveltimen pesuun käytettävän tärpättiä. Muulloin siveltimet tulee pestä vedellä ja saippualla tai maalausvälineille tarkoitetulla Pensselipesulla.

• Vesi- ja liuotinohenteisille maaleille, lakoille sekä puuöljyille
• Sopivat yhteen PROF-jatkovarren kanssa

Tutustu myös muuhun verkkokauppamme maalaustarvikevalikoimaan. Valikoimastamme löydät monipuolisesti maalit ja maalaustarvikkeet niin ulko- kuin sisämaalaukseen.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,35 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 24.0 x 9.0 cm