TIKKURILA

SISÄ 7 SEINÄMAALI 2,7L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500963100

EAN: 6408070052389

Tikkurilan Sisä 7 on vesiohenteinen maali sisäkattojen ja -seinien maalaukseen kuivissa tiloissa. Sisä 7 kestää puhdistuskemikaaleja ja heikkoja liuotteita. Himmeäkiiltoinen Sisä 7 soveltuu seinä- ja kattopintojen maalaukseen kuivissa...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Sisä 7 on vesiohenteinen maali sisäkattojen ja -seinien maalaukseen kuivissa tiloissa. Sisä 7 kestää puhdistuskemikaaleja ja heikkoja liuotteita.

Himmeäkiiltoinen Sisä 7 soveltuu seinä- ja kattopintojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Maalin voi sävyttää vaaleisiin sävyihin. Sisä 7 soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille – niin uusille kuin aikaisemmin maalatuille. Maalipinta on pölykuiva puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet voi pestä vedellä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: imeville pinnoille 5–7 m²/l, imemättömille pinnoille 9–11 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 37 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 75 g/l (2007), 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 75 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Sisä 7:llä maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä maalilla.

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pohjamaali, tasoite, maalipesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,429 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.2 x 19.2 x 18.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle