FXA

SÄHKÖLUMILINKO FXA

Tuotenumero: 501464042

EAN: 6438313157472

FXA lumilingoista löytyy sopiva vaihtoehto niin pienille kuin suuremmillekin pihoille kilpailukykyiseen hintaan. FXA lumilingot helpottavat ja nopeuttavat lumen luontia säästä riippumatta. Sähkölumilinko FXA on näppärä ja vaivaton yksivaiheinen...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

FXA lumilingoista löytyy sopiva vaihtoehto niin pienille kuin suuremmillekin pihoille kilpailukykyiseen hintaan. FXA lumilingot helpottavat ja nopeuttavat lumen luontia säästä riippumatta.

Sähkölumilinko FXA on näppärä ja vaivaton yksivaiheinen lumilinko etenkin pienen pihan, kulkuväylien tai terassin puhdistukseen ja se sopii etenkin kaupunkialueiden pienille pihoille pakkaslumen luontiin. Reilun 40 cm työleveyden ja 35 cm työkorkeuden sekä tehokkaan sähkömoottorin ansiosta lumenluonti on helppoa eikä polttoainetta tai öljyä tarvita.

Sähkökäyttöisen lumilingon käyttöääni on erittäin hiljainen ja työskentely myös asuinalueella on häiriötöntä. Tehokas 1600 W sähkömoottori ja vain 16 kg:n paino tekee laitteen käsittelystä erittäin helppoa ja turvallista. Pienikokoinen lumilinko on helppo varastoida.

Lumilingon käynnistäminen tapahtuu kätevästi nappia painamalla. Yksivaiheisessa lumilingossa syöttökierukka syöttää lunta tehokkaasti linkoon ja heittää sen ulos heittotorven kautta.

Ominaisuudet:
• Sähkömoottori 1600 W
• Työleveys 40 cm
• Työkorkeus 35 cm
• Käynnistys nappia painamalla
• Paino 16 kg

Takuu kaksi vuotta.

Tutustu myös muihin verkkokauppamme lumilinkoihin. Löydät meiltä hyviä vaihtoehtoja erikokoisille piha-alueille sekä kaupunkiympäristöön. Muista myös lumilingon suojapeite!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 16 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 54.0 x 55.5 x 54.5 cm

Katso myös