ENSTO

SÄHKÖLÄMMITIN ENSTO ROTI7 700W IP24

Tuotenumero: 500761600

EAN: 6410081222781

Sähkölämmitin Ensto Roti 700W on roiskevesitiivis ja tehokas säädettävä virtauslämmitin elektronisella termostaatilla ja kytkentärasialla. Lämmitin sopii erinomaisesti kodin lisälämmittimeksi esimerkiksi kodin kylpytilaan tai autotalliin. ROTI on...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 213,00 € / kpl 171,77 € / kpl

Sähkölämmitin Ensto Roti 700W on roiskevesitiivis ja tehokas säädettävä virtauslämmitin elektronisella termostaatilla ja kytkentärasialla. Lämmitin sopii erinomaisesti kodin lisälämmittimeksi esimerkiksi kodin kylpytilaan tai autotalliin. ROTI on turvallinen ja helppo käyttää. Sen pintalämpötila on maksimissaan vain 70 astetta.

Elektronisella termostaatilla varustettu, 700 W:n Ensto Roti 7 -sähkölämmitin on erittäin tarkka ja täysin äänetön. Termostaatin tarkkuus on +/- 0,1 astetta ja sen säätäminen on helppoa selkeän numeroasteikon avulla. Termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Lämmitin reagoi nopeasti muiden lämmönlähteiden aiheuttamiin lämpötilanmuutoksiin, ja säästää samalla energiaa.

Termostaatti, ylikuumenemissuoja sekä alhainen, alle 70 asteen pintalämpötila tekevät Enston Roti-lämmittimestä turvallisen käyttää. Roti-lämmittimet voidaan asentaa kuiviin tai kosteisiin tiloihin. Lämmittimen pinta on kuumasinkittyä terästä, joten se ei ruostu.

Kytkentärasialla varustettu lämmitin on tarkoitettu kiinteään asennukseen, jonka vain valtuutettu sähkömies saa kytkeä sähköverkkoon. Seinäteline sisältyy pakkaukseen. Jalat ja erillinen liitosjohtopaketti saatavilla erikseen.

• Teho 700 W
• Tarkka, elektroninen termostaatti
• Ylikuumenemissuoja
• Erittäin hiljainen
• Roiskevedentiivis
• Kuiviin tai kosteisiin tiloihin
• Seinäteline sisältyy pakkaukseen

Ensto Roti -lämmittimien takuuaika on 5 vuotta ostopäivästä.

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 6,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 8.5 x 110.0 x 40.0 cm
Sisältää termostaatin Kyllä
Kotelointiluokka (IP) IP24
Leveys (cm) 110
Korkeus (cm) 40
Teho (kW) 0,7
Pintalämpötila (max. ºC) 70
Jännite (V) 230
Syvyys (cm) 8