TULIKIVI

SÄHKÖKIUAS TULIKIVI NAAVA INTEGROITU 10,5KW

Tuotenumero: 500919078

EAN: 6405422863839

Tulikiven pyöreässä Naava-sähkökiukaassa yhdistyvät tinkimätön muotoilu, kotimainen vuolukivi ja huipputekniikka. Naava on perinteitä arvostavan kiuasvalinta. Sen vuolukivinen olemus istuu löylyhuoneeseen yhtä jykevästi kuin saunoja itse. Kiuas...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 1 525,00 € / kpl 1 229,84 € / kpl

Tulikiven pyöreässä Naava-sähkökiukaassa yhdistyvät tinkimätön muotoilu, kotimainen vuolukivi ja huipputekniikka. Naava on perinteitä arvostavan kiuasvalinta. Sen vuolukivinen olemus istuu löylyhuoneeseen yhtä jykevästi kuin saunoja itse.

Kiuas on kuin moderni pala suomalaista kallioperää löylyhuoneessa. Perinteiseen saunomiseen tarkoitettu Naava on valmistettu kauniista, vaakauritetusta vuolukivestä, joka varaa lämmön sisäänsä ja luovuttaa sen miellyttävästi kosteissa ja tasaisen pehmeissä löylyissä. Tässä mallissa on 1/3-osainen vuolukiviverhous.

Kiukaassa on elektroninen ohjaus, johon kuuluu muun muassa vastusten vuorottelu ylläpitolämmityksessä. Suuri kivitila takaa pitkät, kosteat ja leppoisat löylyt. Alhainen pintalämpötila on turvallinen lapsiperheenkin käytössä. Helppokäyttöinen ja tyylikäs erillisohjain lisää kiukaan käyttömukavuutta.

Naava on ennen kaikkea huoneistosaunan kiuas, joka voidaan integroida myös lauteisiin. Lisäksi Naava voidaan liittää KNX-taloautomaatiojärjestelmään. Kiuas on suunniteltu palvelemaan saunojaa vuodesta toiseen ja kestämään aikaa.

• kiukaan teho 10,5 kW
• saunan koko 9-15 m³

Tutustu kiuaskiviin, saunomisen lisätarvikkeisiin ja saunan rakennustarvikkeisiin sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Käyttövalmiin tuotteen mitat Ø 40 x 95 cm
Tyyppi Sähkökiuas
Syvyys (cm) 95
Leveys (cm) 40
Korkeus (cm) 95
Teho (kW) 10,5
Saunan maksimikoko (m³) 15
Saunan minimikoko (m³) 9
Kivimäärä (max./kg) 60
Ohjauskeskus sisältyy Kyllä
Lauteisiin upotettava Kyllä
Väri Musta