FXA

RUOHONLEIKKURI FXA S46VHY-T

Tuotenumero: 501080584

EAN: 6405422996483

Täysin varusteltu FXA S46VHY-T ruohonleikkuri monipuoliseen käyttöön. Voit kerätä ruohojätteen pois leikatessasi nurmikkoa, jolloin piha jää siistiksi. Voit hyödyntää keräystoimintoa syksyllä lehtien keruussa. Ruohonleikkuria voidaan käyttää myös...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Täysin varusteltu FXA S46VHY-T ruohonleikkuri monipuoliseen käyttöön. Voit kerätä ruohojätteen pois leikatessasi nurmikkoa, jolloin piha jää siistiksi. Voit hyödyntää keräystoimintoa syksyllä lehtien keruussa. Ruohonleikkuria voidaan käyttää myös sivulle heittävänä tai bioleikkaavana. Bioleikkaus silppuaa ruohon pieneksi silpuksi, jolloin se voidaan jättää nurmikolle maatumaan. Mikäli ruoho on ehtinyt kasvaa pitkäksi, on sivulle heitto -toiminto sopivin vaihtoehto.

Suuret vetävät takapyörät tekevät koneen käsittelystä vaivatonta. Kaikki pyörät ovat kuulalaakeroituja, joten ne pyörivät vaivattomasti. Parhaan lopputuloksen saamiseksi leikkuukorkeus on keskitetysti säädettävissä seitsemään eri korkeuteen. Kerääjäsäiliö on tilavuudeltaan 60 litraa ja varustettu muovikannella, joka tekee sen käsittelystä ja tyhjentämisestä helppoa. Ruohonleikkurin työntöaisa on pehmustettu ja siinä on pikalukot, joilla se saadaan helposti kasaan kuljetusta ja varastointia varten.

FXA:n 139 cm³ kansiventtiilimoottori on tehokas ja taloudellinen. Moottori on varustettu manuaalisella rikastimella, jota tulee käyttää aina ennen käynnistystä. Näin toimittaessa moottori käynnistyy helposti. Moottorin öljytilavuus on 0,6 litraa ja polttoainesäiliö 1,0 litraa. Suosittelemme pienkonebensiinin käyttöä paremman säilyvyyden takia. Ruohonleikkuri myydään ilman öljyä, joten muista ostaa sekä lisätä öljy ennen ruohonleikkurin käyttöä.

- 139 cm³ kansiventtiilimoottori
- 7 leikkuukorkeutta, keskitetty

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 35 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 92.0 x 57.5 x 42.5 cm
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 35
Keruusäkki (l) 60
Teho (kW) 2,6
Käynnistys Manuaalinen
Virtalähde Bensiini
Kuulalaakeroidut pyörät Kyllä
Keräävä Kyllä
Silppuava Kyllä
Taakse heittävä Kyllä
Itsevetävä Kyllä
Sivulle heittävä Kyllä
Leikkuukorkeuden säätö Keskitetty
Vetotapa Takaveto
Terän pituus (cm) 46
Rengaskoko 18/280
Leikkuuleveys (cm) 46