BIOLAN

PUUTARHAKOMPOSTORI BIOLAN 900L VIHREÄ

Tuotenumero: 500227518

EAN: 6411960057203

Biolan-puutarhakompostori on tilava ja tehokas kompostori puutarhajätteen kompostointiin. Kompostoimalla säästät sekä luontoa että rahaa – jätteen voi käyttää hyödyksi puutarhassa eikä sitä tarvitse kuljettaa pois. KÄYTTÖ Omakotitaloihin ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Biolan-puutarhakompostori on tilava ja tehokas kompostori puutarhajätteen kompostointiin. Kompostoimalla säästät sekä luontoa että rahaa – jätteen voi käyttää hyödyksi puutarhassa eikä sitä tarvitse kuljettaa pois.

KÄYTTÖ
Omakotitaloihin ja vapaa-ajanasunnoille tarkoitetussa puutarhakompostorissa voi puutarhajätteen lisäksi kompostoida myös esimerkiksi kesämökin käymäläjätettä. Kun varustat kompostorin jyrsijöiden pääsyn estävällä pohjakorilla, se soveltuu myös keittiöjätteen kompostointiin. Puutarhakompostoriin sopiva pohjakori myydään erikseen. Kompostorin rakenne on vahva; se kestää erinomaisesti säänvaihtelut ja pakkasen. Suuri saranoitu kansi helpottaa kompostorin täyttöä. Tiivis rakenne ja säädettävä ilmanvaihto ehkäisevät kompostimassan kuivumista ja vähentävät siten kompostin hoitotarvetta.

Sijoita kompostori kantavalle maapohjalle paikkaan, johon ei kerry seisovaa vettä. Kompostoriin kannattaa laittaa monipuolisesti erilaista maatuvaa jätettä kerroksittain, jotta kompostin sisältö on tarpeeksi kosteaa, kuohkeaa ja ravinteikasta. Silloin kompostoituminen on tehokkainta.

Komposti tulee kääntää kerran tai pari vuodessa. Puutarhakompostori tyhjennetään helposti nostamalla kompostori pois kompostimassan päältä. Kompostijäte maatuu puutarhakompostorissa kompostimullaksi noin 1–2 vuodessa.

• kotimainen
• tilavuus 900 litraa
• erityisesti puutarha- ja käymäläjätteille
• tilava ja kestävä
• kannessa säädettävä ilmaventtiili
• helppo tyhjentää nostamalla kompostori pois kompostin päältä
• pohjakorin kanssa myös keittiöjätteille

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 14,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 106.0 x 154.0 x 92.0 cm
Leveys (cm) 154
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 15
Käyttövalmiin tuotteen mitat 105 x 151 x 68 cm