KEKKILÄ

PUUTARHAKALKKI KEKKILÄ 7,5KG

Tuotenumero: 500674750

EAN: 6433000610469

Puutarhakalkki on tarkoitettu maan perus- ja ylläpitokalkitukseen. Se valmistetaan puhtaasta, luonnonmukaisesta marmorirouheesta, joka liukenee nopeasti kasvin käyttöön ja vaikuttaa pitkään. Puutarhakalkki on koostumukseltaan murumainen ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Puutarhakalkki on tarkoitettu maan perus- ja ylläpitokalkitukseen. Se valmistetaan puhtaasta, luonnonmukaisesta marmorirouheesta, joka liukenee nopeasti kasvin käyttöön ja vaikuttaa pitkään.

Puutarhakalkki on koostumukseltaan murumainen ja kostea, joten se on helppo levittää tasaisesti ja ilman pölyä. Kalkin voi levittää keväällä tai elo-syyskuussa. Puutarhan kalkitseminen on yhtä tärkeä hoitotoimenpide kuin lannoittaminenkin, sillä se vähentää maan happamuutta – maan ravinteet ovat parhaiten kasvien käytettävissä kun maan pH-arvo on noin 6,2–6,5.

Käyttöohje: Ylläpitokalkitusta tehdessäsi levitä kalkkia 2–4 kourallista neliötä kohden. Peruskalkitusta tehdessäsi ota huomioon maalaji: Hiekkamaa 50 kg/100 m² ja savimaa 200 kg/100 m². Käyttösuositus: 2–4 kourallista/m². Riittoisuus: 7,5 kg / ylläpitokalkitus n. 50 m² ja peruskalkitus 5–15 m².

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 7,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 39.0 x 29.0 x 5.0 cm