KEKKILÄ

PUUTARHA-JA MÖKKIKOMPOSTORI KEKKILÄ 310L LÄMPÖERISTETTY

Tuotenumero: 500796126

EAN: 6433000213103

Kekkilän Puutarha- ja mökkikompostori on monikäyttöinen yleiskompostori keittiöjätteiden, puutarhajätteiden ja käymäläjätteiden kompostointiin kotona ja kesämökillä. Kompostorin käyttö on helppoa ja mukavaa – ja samalla säästät sekä luontoa...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kekkilän Puutarha- ja mökkikompostori on monikäyttöinen yleiskompostori keittiöjätteiden, puutarhajätteiden ja käymäläjätteiden kompostointiin kotona ja kesämökillä.

Kompostorin käyttö on helppoa ja mukavaa – ja samalla säästät sekä luontoa että rahaa, sillä biojätteitä ei tarvitse kuljettaa pois. Lisäksi saat ilmaista maanparannusainetta pihalle ja puutarhaan.

KÄYTTÖ
Pyöreä muoto tekee Puutarha- ja mökkikompostorista kestävän ja hyvin lämpöä eristävän. Polyeteenivaahtoeristys lisää tehokkuutta viileässä ilmastossa, ja kompostointi onnistuu varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Kompostorin täyttäminen, tyhjennys ja sekoittaminen sujuvat helposti. Kannessa olevan ilmankierron säätimen avulla varmistat kompostoitumisprosessin kannalta sopivan ilmanvaihdon.

Kekkilän puutarha- ja mökkikompostoriin on saatavilla käytännöllinen korotusosa. jolla voi lisätä kompostorin tilavuutta 160 litralla.

• tilavuus 310 litraa
• ilmankierron säädin
• lämpöeristys
• irrotettava yläosa
• kestävä ja tehokas
• helppo täyttää, sekoittaa ja tyhjentää

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 100.0 x 100.0 x 25.0 cm