3M

PUOLINAAMARI 3M 6002C STARTTIPAKKAUS

Tuotenumero: 501028341

EAN: 4001895947667

3M 6000-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan erilaisissa työskentelyolosuhteissa. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 6000-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan erilaisissa työskentelyolosuhteissa. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Pakkaus sisältää suojaimen rungon sekä suodattimet A2 liuotinhöyryille ja P3 hiukkasille sekä kiinnikkeet. Puolinaamari 3M 6002C tarjoaa käytettävien suodattimien mukaan tehokasta suojausta orgaanisia kaasuja/liuotinhöyryjä ja hiukkasia vastaan erilaisissa työtehtävissä. Suojaimen suodatin on vaihdettavissa ja valittavissa suodatustarpeen mukaan 3M bajonettikiinnitteisistä suodattimista. Hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN140 mukaisia. Uloshengitysventtiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen.

• Suojaimessa kaksi bajonettikiinnitteistä suodatinta, jotka vaihdettavissa suojaustarpeen mukaan
• Tarjoaa suojan esimerkiksi: Käyttökohteet: Ruiskumaalaus, lakkaus, maalin poisto, vaaralliset torjunta-aineet, liuottimet (mm. ksyleeni, MEK, tolueeni), liuotinhöyryt, hartsit, lakat, liima, kaasut ja hiukkaset
• Hiukkasten suodatus jopa 50 x haitalliseksi todettu pitoisuus
• Kaasujen suodatus jopa 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus tai 5000 ppm

Matalaprofiilinen ja kevyt rakenne antaa laajemman näkökentän ja tekee suojaimen käytöstä mukavampaa. Hengityssuojain pysyy tukevasti paikallaan helposti kiinnitettävän niskahihnan ansiosta. Niskahihnassa on pikalukitus, jonka avulla puolinaamari voidaan tarpeen tullen irrottaa kasvoilta nopeasti.

• Venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen
• Tukeva ja kevyt käyttää
• Helppo ja nopea huoltaa
• Kestää useita käyttökertoja säilytettynä suojapakkauksessaan
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,11 kg