UKM

PONTTONI UKM JYRY 145KG 25X50X120CM POLYETEENI

Tuotenumero: 500786762

EAN: 6418378910007

Jyry-ponttonin raaka-aineena on kovia sääolosuhteita kestävä, UV-suojattu polyeteeni (PE). Materiaali ei murene eikä vety. Ponttonit on valmistettu yhtenä kappaleena valamalla rotaatiovalukoneessa, minkä ansiosta niissä ei ole...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jyry-ponttonin raaka-aineena on kovia sääolosuhteita kestävä, UV-suojattu polyeteeni (PE). Materiaali ei murene eikä vety. Ponttonit on valmistettu yhtenä kappaleena valamalla rotaatiovalukoneessa, minkä ansiosta niissä ei ole hitsaussaumoja.

Ponttonin seinämät ovat vahvat eikä niihin tule reikiä esimerkiksi airon kolhaisuista. UKM-ponttonit kestävät hyvin Suomen vaativissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Korvakkeiden avulla käsittely ja kiinnittäminen laituriin on helppoa. Ponttonin sileä pinta on helppo pitää puhtaana eikä siihen tartu helposti levä tai sammal. Myös ympäristö pysyy puhtaana, koska ponttoneista ei liukene mitään vesistöön.

• kantavuus: 145 kg
• koko: 25 x 50 x 120 cm

Kelluva ponttonilaituri pysyy aina pinnalla, vaikka veden korkeus vaihtelee. UKM-ponttonilaituri on kestävä, vakaa, ympäristöystävällinen ja helppo asentaa. Suojaisassa paikassa se palvelee kesän riemujen lisäksi niin talven avantouimareita kuin kevään ensimmäisiä kahviretkeilijöitäkin. Yhdistele laituri valmiista käyntisilloista ja päätyosista sekä ponttoneista. Tarvittava ponttonien määrä on esim. 2 kpl/käyntisilta ja 4 kpl/päätyosa.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 120.0 x 50.0 x 25.0 cm
Käyttövalmiin tuotteen mitat 25 x 50 x 120 cm