Grillit ja pihakeittiöt

Rautian pihakeittiöt kesän grillailuhetkiin


Grilli kuumaksi ja kesäherkut ruokapöytään! Kesän parhaat herkutteluhetket vietetään auringonpaisteessa terassilla, kun grilli kypsentää ruoan suussa sulavaksi. Olipa tarkoituksenasi valmistaa sitten grillipihvejä tai itse nostettua haukea, tarjoaa Rautia grillit, savustimet, Muurikka-setit ja muut grillaustarvikkeet kesäkeittiöösi. Meiltä löydät mm. kaasugrillit, sähkögrillit ja hiiligrillit, joiden avulla saat toteutettua parhaimmat reseptisi. Tutustu heti kesäkeittiövalikoimaamme!

Suomalainen kesä ei ole mitään ilman kunnon grilliä ja maistuvaa grilliruokaa! Tarjontamme kattaa suositut merkit, kuten Valugrilli- ja Kotakeittiö -merkkiset grillit ja Cello -kaasugrillit.

Jos haluat, että grilli on heti valmis yllätysvieraita varten, kolmen polttimen kaasugrilli on oiva valinta. Kaasugrilli on heti kuuma ja ruoka kypsyy nopeasti ja tasaisesti. Jos taas pidät rauhallisesta illanistumisesta, tunnelmallinen hiilillä tai briketeillä lämpiävä pihagrilli toimii paremmin.

Grillit sopivat niin kevään vastaanottoon, keskikesän pitkiin iltoihin kuin syksyn tunnelmallisiin hetkiin! Tutustu myös kattavaan grillitarvikkeiden valikoimaamme. Sitten kun välineet ovat kunnossa, niin tutustu K-ruoan herkullisiin grillausvinkkeihin.

Katsotuimmat grillit ja savustimet

Katso kaikki tuotteet »