TEKNOS

PIHA PUUÖLJY 2,7L VÄRITÖN

Tuotenumero: 500726652

EAN: 6414620438398

Piha-puuöljy on imeytyvä, kuivuva öljy, joka suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Käyttökohteita ovat mm. puutarhakalusteet, laiturit, aidat, ja ritilät. Ulkokäyttöön tarkoitettu Piha-puuöljy imeytyy puun pintaan ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Piha-puuöljy on imeytyvä, kuivuva öljy, joka suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Käyttökohteita ovat mm. puutarhakalusteet, laiturit, aidat, ja ritilät.

Ulkokäyttöön tarkoitettu Piha-puuöljy imeytyy puun pintaan ja suojaa sitä sään vaikutuksilta. Puuöljy lisää esimerkiksi puutarhakalusteiden käyttöikää ja kestävyyttä. Piha-puuöljy imeytyy puuhun eikä tavallisesti muodosta puun pintaan näkyvää kalvoa. Sitä käytetään uuden ja pohjustetun tai tunkeutuvalla puunsuojalla tai kuullotteella käsitellyn puun suojaamiseen, ja se sopii myös tiikin, tammen ja mahongin pintakäsittelyyn. Parhaan kestävyyden ja suojan saavuttamiseksi öljykäsittely kannattaa uusia vuosittain.

Piha-puuöljy on kosketuskuiva 8 tunnin ja päällemaalattavissa 1 vuorokauden kuluttua käsittelystä. Puuöljyä käytetään ohentamattomana, ja työvälineiden pesuun käytetään liuotinta. Tuote ei sovellu kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin.

• väri: väritön
• riittoisuus: 5–8 m²/l
• kuivumisaika 16 tuntia
• kuiva-ainepitoisuus: n. 16 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,85 g/ml

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä käsiteltävän puupinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Vanhat maali- ja lakkakerrokset pitää poistaa ennen öljyämistä.

KÄYTTÖ

Sekoita puuöljy huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se siveltimellä tai ruiskulla. Puu voidaan myös upottaa öljyyn. Uusi käsittely puun laadusta riippuen niin monta kertaa, kunnes pinta ei enää ime öljyä itseensä. Pyyhi ylimääräinen öljy pois noin puolen tunnin kuluttua levittämisestä.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,22 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 21.0 x 21.0 x 16.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Käyttö Ulos