ORAS

PESUALLASHANA ORAS CUBISTA 2816F BIDEE

Tuotenumero: 500795038

EAN: 6414150062438

Kosketusvapaa Oras Cubista on käyttäjäystävällinen ja hygieeninen vedensäästäjä. Kosketusvapaa hana on ekologinen valinta, sillä se säästää sekä vettä että energiaa. Lämmönsäätökahvalla voit asettaa veden haluttuun lämpötilaan eikä hanasta tule...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kosketusvapaa Oras Cubista on käyttäjäystävällinen ja hygieeninen vedensäästäjä. Kosketusvapaa hana on ekologinen valinta, sillä se säästää sekä vettä että energiaa. Lämmönsäätökahvalla voit asettaa veden haluttuun lämpötilaan eikä hanasta tule vahingossa liian kuumaa vettä. Veden tulo loppuu automaattisesti pesutoiminnon jälkeen eikä siihen tarvitse koskea. Kosketusvapaalla hanalla vältyt mikrobien leviämiseltä, jolloin parannat käsihygieniaa.

Käytössäsi on myös tuttu Bidetta-käsisuihku. Käsisuihkun käyttö on yhtä helppoa kuin kosketusvapaan hanan käyttäminen. Bidetta-käsisuihkun toiminto: kättä heilautetaan lyhyesti (0,5 s) sensorin edessä ja hana avautuu (max 2 min). Bidetan käytön jälkeen hana suljetaan heilauttamalla kättä uudestaan sensorin edessä tai pesemällä kädet hanan alla, jonka jälkeen hana sulkeutuu.

Oras Cubista kosketusvapaan hanan tunnistin on äärimmäisen tarkka ja luotettava. Paristokäyttöisen (6 V) hanan tuttu ja testattu tekniikka takaa varman ja turvallisen toiminnan myös kovassa käytössä ja haastavissa käyttöolosuhteissa. Hanassa on roskasihdit, yksisuuntaventtiilit, joustavat kytkentäputket sekä Autofocus-sensori, jolloin asennuksen yhteydessä hanaan ei tarvitse tehdä säätöjä. Impulssiohjattu magneettiventtiili antaa paristolle pitkän toiminta-ajan. Virtauksenrajoitin (6 l/min) mahdollistaa pienen vedenkulutuksen.

Oras Cubistan on suunnitellut Kirsi Svärd.

• Käyttöpaine 100 - 1000 kPa
• Lämmin vesi max. 70 °C
• Max. virtausaika 2 min
• Painehäviö virtaamalla (0.1 l/s) 250 kPa
• Paristo Lithium 2CR5
• Suojausluokka IP 67
• Tunnistusalue esiasetettu
• Virtaama 300 kPa (virtauksenrajoittimin) 0.1 l/s
• Älykäs jälkivirtaama-aika 2 s ± 1 s
• Tyyppihyväksytty

Pidä hana puhtaana pehmeällä liinalla pyyhkimällä. Älä käytä liian voimakkaita aineita, jotka vahingoittavat pintaa. Kostuta sieni tai pehmeä liina pesuaineliuokseen. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä ja pyyhi lopuksi kuivaksi estääksesi kuivumistahroja. Älä käytä syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä hanojen puhdistuksessa.

Verkkokaupastamme löydät hanat kaikkiin kodin vesipisteisiin. Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,4 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 52.5 x 21.5 x 7.0 cm
Bidee-käsisuihku Kyllä
Kosketusvapaa Kyllä
Pesukoneliitäntä Ei
Väri Kromi
LVI-numero 6110055