GROHE

PESUALLASHANA GROHE START ECO 232640 VPV

Tuotenumero: 500966733

EAN: 4005176919930

GROHE Start Eco on alan ammattilaisten suosikki, sillä se yhdistää tyylikkään muotoilun, korkean laadun ja huipputeknologian erinomaiseen hintaan. Hanan käyttäminen on miellyttävää ja ergonomista. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Start Eco on alan ammattilaisten suosikki, sillä se yhdistää tyylikkään muotoilun, korkean laadun ja huipputeknologian erinomaiseen hintaan. Hanan käyttäminen on miellyttävää ja ergonomista.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. Vähemmän vettä ja täydellinen virtaus.

Joustavat liitosletkut helpottavat asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Hanassa on myös poresuutin ja vipupohjaventtiili.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,745 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 25.5 x 23.5 x 6.5 cm

Liittyvät palvelutuotteet