GROHE

PESUALLASHANA GROHE GET 23238000 BIDEE

Tuotenumero: 500903889

EAN: 4005176910364

Minimalismin peruarvot heijastuvat tässä GROHE Get -sarjassa. Moderni, arkkitehtorinen suunnittelu ja kartiomainen muotoilu. Täysmetallinen vipukahvan takaa mukavan käsittelyn. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Minimalismin peruarvot heijastuvat tässä GROHE Get -sarjassa. Moderni, arkkitehtorinen suunnittelu ja kartiomainen muotoilu. Täysmetallinen vipukahvan takaa mukavan käsittelyn.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Joustavat liitosletkut helpottavat hanan asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Pesuallashanassa on lämpötilasäädin ja lisäksi mukana on käsisuihku integroidulla vaihtimella sekä seinäteline ja suihkuletku. Säädettävä virtaaman rajoitus, säädettävä pienin virtausnopeus noin 2,5 l / min.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,4 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 57.3 x 20.4 x 7.5 cm
Bidee-käsisuihku Ei
Kosketusvapaa Ei
Pesukoneliitäntä Ei
Väri Kromi

Liittyvät palvelutuotteet