TIKKURILA

PARKETTI-ÄSSÄ 50 LATTIALAKKA 5L PUOLIKIILTÄVÄ

Tuotenumero: 500832182

EAN: 6408070053034

Parketti-Ässä on nopeasti kuivuva lattialakka, joka antaa puulattialle parhaan suojan iskuja ja kulutusta vastaan. Se tekee lattiastasi upeannäköisen – eikä vaadi erillistä pohjalakkausta. Vesiohenteinen, puolikiiltävä Parketti-Ässä 50 sopii...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Parketti-Ässä on nopeasti kuivuva lattialakka, joka antaa puulattialle parhaan suojan iskuja ja kulutusta vastaan. Se tekee lattiastasi upeannäköisen – eikä vaadi erillistä pohjalakkausta.

Vesiohenteinen, puolikiiltävä Parketti-Ässä 50 sopii hiottujen puupintojen kuten parketti- ja lautalattioiden lakkaukseen. Sillä voi myös huoltokäsitellä aikaisemmin maalatut puulattiat. Parketti-Ässällä lakattu lattia kestää hyvin pesua ja kulutusta.

Lakattu pinta on käyttöönottokuiva noin 12 tunnin kuluttua viimeisestä lakkauksesta. Vältä kuitenkin painavien esineiden tai mattojen asettamista lattialle ensimmäisen viikon aikana. Työvälineet voi pestä vedellä. Parketti-Ässä on M1-päästöluokkaan kuuluva Avainlippu-tuote.

• väri: neutraali, ei sävytettävissä
• puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3)
• riittoisuus: siveltimellä 7–10 m²/l, telalla 8–10 m²/l, teräslastalla 20–25 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 30 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 140 g/l.


PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Hio lattiat ennen Parketti-Ässällä lakkaamista puun kuvioinnin tai ikkunan valon suuntaisesti ja poista hiontapöly huolellisesti pölynimurilla.

LAKKAAMINEN

Pohjalakkaus puupuhtaiksi hiotuille lattioille
Sekoita Parketti-Ässä huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Kaada lakka lattialle ja levitä teräslastalla puun syiden tai kuvioinnin suuntaisesti. Anna kuivua noin tunti ja hio pinta tarvittaessa sileäksi. Poista hiontapöly pölynimurilla. Suorita lakalla vielä yksi tai kaksi teräslastavetoa ja anna pinnan kuivua 30–60 minuuttia lakkauskertojen välillä.

Pintalakkaus pohjalakatuille tai petsatuille lattioille
Sekoita Parketti-Ässä-lattialakka huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Pintalakkaa 2–3 kertaan lastalla tai 1–2 kertaan telalla.

Huoltolakkaus tehdaslakatuille tai aikaisemmin lakatuille/maalatuille lattioille
Sekoita lakka huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Puhdista lattia liasta, vahasta ja rasvasta. Hio pahoin kulunut lattiapinta puupuhtaaksi ja pohjalakkaa kuten yllä. Hio pinta himmeäksi, poista hiontapöly ja pyyhi lopuksi kostutetulla rievulla. Lakkaa 2–3 kertaan lastalla tai 1–2 kertaan telalla.

Epätasaiset lautalattiat
Sekoita lakka huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Epätasaisten lautalattioiden lakkaamiseen kannattaa käyttää sivellintä. Tee ensimmäinen lakkaus ohuelti ja anna pinnan kuivua vähintään tunti. Etene rauhallisesti puunsyiden suuntaisesti muutama lauta kerrallaan. Välihio ja poista hiontapöly. Lakkaa lattia toiseen kertaan ja anna kuivua noin 3 tuntia ennen kolmatta lakkauskertaa. Tee kolmas lakkaus paksuna kerroksena.

Muista myös: telat, lastat, siveltimet, hiomapaperi, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 5,25 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 19.0 x 19.0 x 31.0 cm
Pakkauskoko (l) 5
Kiilto Puolikiiltävä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle