TIKKURILA

PANEELIKATTO VALKOINEN SISÄKATTOMAALI 3L

Tuotenumero: 500712323

EAN: 6408070044452

Tikkurilan Paneelikatto Valkoinen on peittävä ja kestävä puisten paneelikattojen maalaukseen suunniteltu sisämaali, jolla voit maalata niin uudet kuin vanhatkin puiset kattopaneelipinnat. Paneelikatto Valkoinen on kehitetty erityisesti...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Paneelikatto Valkoinen on peittävä ja kestävä puisten paneelikattojen maalaukseen suunniteltu sisämaali, jolla voit maalata niin uudet kuin vanhatkin puiset kattopaneelipinnat.

Paneelikatto Valkoinen on kehitetty erityisesti paneelikattojen maalaamiseen. Himmeäpintainen, vesiohenteinen valmiiksi sävytetty maali tasoittuu helposti siveltimellä levitettynä, eikä se roisku tai valu herkästi. Maalipinta on kosketuskuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet voi pestä vedellä. Paneelikatto Valkoinen on M1-luokiteltu tuote.

• väri: valkoinen
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: 5–6 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 36 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä, jotta maali tarttuu mahdollisimman hyvin. Käsittele oksankohdat oksalakalla. Pese aikaisemmin maalatut tai lakatut pinnat maalipesuaineella ja anna kuivua. Poista heikosti kiinni oleva maali tai lakka kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa pinta tarvittaessa ja hio kitatut kohdat. Poista hiontapöly.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Paneelikatto Valkoista käytetään ohentamattomana. Levitä runsas määrä maalia pintaan tekokuitusiveltimellä kahteen kertaan. Uudet paneelit kannattaa maalata kertaalleen irrallaan ennen asentamista. Maalaa pontit ohuelti. Tummuneet kohdat saattavat vaatia useampia käsittelykertoja, ja ne kannattaa tarvittaessa pohjamaalata sopivalla sisäkattopohjamaalilla.

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +8 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Matalahko lämpötila ja korkeahko kosteuspitoisuus helpottavat maalaamista.

Muista myös: pohjamaali, tasoite, maalipesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,81 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 20.0 x 19.2 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 3
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle