TIKKURILA

PANEELI-ÄSSÄ HIRSISUOJA 9L EP SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500088906

EAN: 6408070025444

Tikkurilan Paneeli-Ässä Hirsisuoja on vesiohenteinen, sävytettävä suoja-aine sisätilojen käsittelemättömille seinä- ja kattopinnoille. Se muodostaa likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen ja hengittävän pinnan ja suojaa myös homeelta. Paneeli-Ässä...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 99,90 € / kpl 80,56 € / kpl 11,10 € / l 8,95 € / l

Tikkurilan Paneeli-Ässä Hirsisuoja on vesiohenteinen, sävytettävä suoja-aine sisätilojen käsittelemättömille seinä- ja kattopinnoille. Se muodostaa likaa ja vettä hylkivän, luonnollisen ja hengittävän pinnan ja suojaa myös homeelta.

Paneeli-Ässä Hirsisuoja soveltuu paitsi hirsipintojen sekä paneeliseinien ja -kattojen käsittelyyn myös betoni- ja tiilipintojen suojalakaksi. Puolihimmeä Paneeli-Ässä Hirsisuoja jättää puun pinnan luonnollisen hengittäväksi, minkä ansiosta puu säilyy terveenä. Käsitelty pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä 2–3 tunnin kuluttua käsittelystä. Käyttöönottokuiva pinta on seuraavana päivänä, ja työvälineet voi pestä vedellä.

Paneeli-Ässä Hirsisuoja on vähäpäästöinen, M1-merkitty tuote.

• väri: väritön, sävytettävissä
• puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)
• riittoisuus: 8–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 16 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.


PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä.

Puhdista käsittelemätön pinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.

KÄSITTELY

Sekoita Paneeli-Ässä Hirsisuoja huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Suorita käsittely kahteen kertaan puunsyiden suuntaisesti. Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, tee ensin koekäsittely erilliselle puupalalle, jotta voit varmistua oikeasta sävystä. Käsitellyn pinnan lopullinen väri riippuu puulajista, pinnan kovuudesta ja alkuperäisestä värisävystä sekä käsittelykertojen määrästä.

Ohenna sävytettyä lakkaa ensimmäiseen käsittelyyn vedellä 20–30 %. Yleensä paras lopputulos saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla pinnoilla muutama hirsi kerrallaan, jotta väri pysyy yhtenäisenä.

PINNAN HOITO

Puhdista lakattu pinta kevyesti nihkeällä siivousvälineellä, pehmeällä harjalla tai liinalla sekä neutraalilla pesuaineella. Pinta ei saa jäädä märäksi. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–80 %.

Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 9,27 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 32.5 x 31.0 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Puolihimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle