TIKKURILA

PANEELI-ÄSSÄ 10 PANEELILAKKA 0,9L HIMMEÄ EP SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500664114

EAN: 6408070025369

Tikkurilan Paneeli-Ässä on vesiohenteinen, kestävä akrylaattilakka erilaisten pintojen käsittelyyn kuivissa sisätiloissa. Paneeli-Ässä 10 antaa puun pinnan hengittää ja jättää sen luonnollisen himmeäksi. Himmeä Paneeli-Ässä soveltuu paitsi...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 22,55 € / kpl 18,19 € / kpl 25,06 € / l 20,21 € / l

Tikkurilan Paneeli-Ässä on vesiohenteinen, kestävä akrylaattilakka erilaisten pintojen käsittelyyn kuivissa sisätiloissa. Paneeli-Ässä 10 antaa puun pinnan hengittää ja jättää sen luonnollisen himmeäksi.

Himmeä Paneeli-Ässä soveltuu paitsi puisten paneeliseinien ja -kattojen sekä hirsipintojen lakkaukseen myös betoni- ja tiilipintojen suojalakaksi. Paneeli-Ässää voit käyttää luonnollisen kirkkaana tai sävyttää haluamaasi sävyyn. Tuote ei sovi lattioiden tai kalusteiden käsittelyyn. Käsitelty pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä tai hiottavissa 2–3 tunnin kuluttua lakkauksesta. Käyttöönottokuiva pinta on seuraavana päivänä, ja työvälineet voi pestä vedellä.

• väri: väritön, sävytettävissä
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: höylätyille pinnoille 8–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 22 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Käsittelemätön puupinta
Puhdista käsittelemätön pinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.

Aikaisemmin lakattu pinta
Pese aikaisemmin lakattu pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla. Käsittele kuten uusi puupinta

LAKKAAMINEN

Sekoita lakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Lakkaa kahteen kertaan puunsyiden suuntaisesti. Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, tee ensin koelakkaus erilliselle puupalalle, jotta voit varmistua oikeasta sävystä. Käsitellyn pinnan lopullinen väri riippuu puulajista, pinnan kovuudesta ja alkuperäisestä värisävystä sekä käsittelykertojen määrästä.

Ohenna sävytettyä lakkaa ensimmäiseen käsittelyyn vedellä 20–30 %. Yleensä paras lopputulos saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoille muutama paneeli kerrallaan, jotta väri pysyy yhtenäisenä.

LAKATUN PINNAN HOITO

Puhdista lakattu pinta kevyesti nihkeällä siivousvälineellä, pehmeällä harjalla tai liinalla sekä neutraalilla pesuaineella. Pinta ei saa jäädä märäksi. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–80 %.

Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,936 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 10.8 x 13.7 cm
Pakkauskoko (l) 0,9
Käyttö Sisälle
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi