KÄRCHER

PAINEPESURI KÄRCHER K3 CAR & HOME T50 1601-810

Tuotenumero: 501102306

EAN: 4039784948129

Painepesuri Kärcher K 3 Car & Home on monipuolinen ja runsaasti varusteltu pystymallinen painepesuri auton ja pihapiirin puhdistukseen. Kärcherin K 3 -sarjan pesuri soveltuu muun muassa autojen, moottoripyörien, piha-aitojen, portaiden, ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Painepesuri Kärcher K 3 Car & Home on monipuolinen ja runsaasti varusteltu pystymallinen painepesuri auton ja pihapiirin puhdistukseen. Kärcherin K 3 -sarjan pesuri soveltuu muun muassa autojen, moottoripyörien, piha-aitojen, portaiden, ja puutarhakalusteiden tai -työkalujen puhdistukseen. Painepesurin mukana tulee T 50 -terassipesuri, 6 metrin korkeapaineletku, adapteri puutarhaletkulle A3/4", pesuharja auton pesuun, autoshampoo, pullo yleispuhdistusainetta sekä viuhka- ja turbosuuttimet.

Pikaliittimen ansiosta korkeapaineletkun ja varusteiden kiinnitys on helppoa ja vaivatonta. Koneessa on isot koukut paineletkulle ja sähköjohdolle, sekä kätevät säilytyspaikat suihkuputkille.

Pystymallinen pesuri on helppo käsitellä ja se vie vain vähän säilytystilaa. Tukeva kantokahva ja pyörät helpottavat painepesurin siirtämistä.

• Korkeapaineletku 6 m
• Vesimäärä maksimissaan 380 l/h
• Maksimipaine 120 bar
• Veden lämpötila enintään 40°C

Tutustu myös muihin valikoimamme painepesureihin. Verkkokaupasta ja myymälästä löydät painepesurit ja muut puhdistustarvikkeet erilaisiin tarpeisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 49.0 x 30.0 x 36.0 cm
Virtausnopeus (max l/h) 380
Max. syöttöveden lämpötila (° C) 40
Käyttöpaine (bar) 120
Leveys (cm) 27,5
Pituus (cm) 27,9
Korkeus (cm) 80,3