KÄRCHER

PAINEPESURI KÄRCHER K 7 PREMIUM

Tuotenumero: 500967205

EAN: 4039784720251

Painepesuri Kärcher K 7 Premium on teholtaan ja ammattitasoisilla ominaisuuksiltaan erinomainen painepesuri vaativalle käyttäjälle kotikäyttöön. Painepesuri soveltuu muun muassa kaikenkokoisten autojen, moottoripyörien, veneiden, piha-alueiden,...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Painepesuri Kärcher K 7 Premium on teholtaan ja ammattitasoisilla ominaisuuksiltaan erinomainen painepesuri vaativalle käyttäjälle kotikäyttöön. Painepesuri soveltuu muun muassa kaikenkokoisten autojen, moottoripyörien, veneiden, piha-alueiden, uima-altaiden ja talojen sekä puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen pesutuloksen entistä alhaisemmalla energiankulutuksella.

Pakkaukseen sisältyy Kärcherin 10 metrin korkeapaineletku, 1 litran pullo pesuainetta, korkeapaineletkukela, korkeapainekahva pikakiinnityksellä, adapteri puutarhaletkulle A3/4" sekä viuhka- ja turbosuuttimet. Painepesurin säädettävä Vario Power -suihkuputki, sekä Rotojet-suuttimen pyörivä pistesuihku yhdistää pistesuihkun iskuvoiman ja viuhkasuuttimen laajan peiton.

Painepesurin pikaliittimen ansiosta korkeapaineletkun käsittely on helppoa ja varusteiden kiinnitys laitteeseen on vaivatonta. Letkukelan avulla korkeapaineletku pysyy siististi järjestyksessä. Plug 'n' Clean -annostelujärjestelmän avulla pesuaineen annostelu on kätevää ja nopeaa.

• Korkeapaineletku 10 m
• Vesimäärä maksimissaan 600 l/h
• Maksimipaine 160 bar
• Veden lämpötila enintään 60°C

Tutustu myös muihin valikoimamme painepesureihin. Verkkokaupasta ja myymälästä löydät painepesurit ja muut puhdistustarvikkeet erilaisiin tarpeisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 20 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 79.0 x 38.0 x 62.0 cm
Max. syöttöveden lämpötila (° C) 60
Virtausnopeus (max l/h) 600
Leveys (cm) 46,1
Pituus (cm) 40,4
Korkeus (cm) 96,8
Teho (kW) 3
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 20
Käyttöpaine (bar) 160
Jännite (V) 230