KÄRCHER

PAINEPESURI KÄRCHER K 4 1.180-150.0

Tuotenumero: 500998619

EAN: 4039784727731

Painepesuri Kärcher K 4 on kestävä ja taloudellinen painepesuri muun muassa autojen, moottoripyörien, piha-autojen tai puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen pesutehon moniin...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Painepesuri Kärcher K 4 on kestävä ja taloudellinen painepesuri muun muassa autojen, moottoripyörien, piha-autojen tai puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen pesutehon moniin kodin pesutarpeisiin.

Pakkaukseen sisältyy Kärcherin 1 litran pullo yleispuhdistusaine, 6 metrin korkeapaineletku, adapteri puutarhaletkulle A3/4" sekä viuhka- ja turbosuuttimet. Painepesurin Vario Power -suihkuputki ja Rotojet-suutin tuottavat pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja peitto. Koneessa on kätevä säilytyskoukku sähköjohdolle.

Painepesurin pikaliittimen ansiosta korkeapaineletkun käsittely on helppoa ja varusteiden kiinnitys laitteeseen on vaivatonta. Letkukelan avulla korkeapaineletku pysyy siististi järjestyksessä. Plug 'n' Clean -annostelujärjestelmän avulla pesuaineen annostelu on kätevää ja nopeaa.

• Korkeapaineletku 6 m
• Vesimäärä maksimissaan 420 l/h
• Maksimipaine 130 bar
• Veden lämpötila enintään 40°C

Tutustu myös muihin valikoimamme painepesureihin. Verkkokaupasta ja myymälästä löydät painepesurit ja muut puhdistustarvikkeet erilaisiin tarpeisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 13 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 31.0 x 40.0 x 31.0 cm
Max. syöttöveden lämpötila (° C) 40
Puhdistusainesäiliö Ei
Virtausnopeus (max l/h) 420
Leveys (cm) 32,5
Pituus (cm) 28,5
Korkeus (cm) 87,6
Teho (kW) 1,8
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 10,7
Käyttöpaine (bar) 130
Jännite (V) 230