DOLMAR

MOOTTORISAHA DOLMAR PS-420SC 33CM

Tuotenumero: 500859753

EAN: 4002829771341

Dolmar PS420SC -moottorisaha on kompakti ja kestävä yleissaha magnesiumrungolla ammattilaisen tai "isännän" metsätöihin. Varustettu kevytkäynnistyksellä, säädettävällä öljypumpulla ja Touch&Stop-yhdistelmäkytkimellä. Ketjun kiristys tapahtuu...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Dolmar PS420SC -moottorisaha on kompakti ja kestävä yleissaha magnesiumrungolla ammattilaisen tai "isännän" metsätöihin. Varustettu kevytkäynnistyksellä, säädettävällä öljypumpulla ja Touch&Stop-yhdistelmäkytkimellä. Ketjun kiristys tapahtuu sahan sivulta. Laipan pituus 33 cm.

Dolmar PS-420SC -moottorisaha on varustettu työskentelyä helpottavalla EasyStart-kevytkäynnistyksellä sekä uudelleenkäynnistystä avustavalla kondensaattorilla. Touch&Stop-yhdistelmäkytkimen ansiosta laitteen käynnistys, pysäytys ja säätö tapahtuu helposti, myös kylmissä olosuhteissa. Säädettävä öljypumppu voitelee teräketjun tarpeen mukaan.

Hyvin vääntävä moottori, vahva rakenne sekä helppo huollettavuus tekevät tästä sahasta sopivan ammattikäyttöön ympäri vuoden. Ergonominen muotoilu ja pieni koko takaavat käyttäjälle mukavan tuntuman.

Tekniset tiedot:
• Teho 2 200 W, iskutilavuus 42 cm³
• Teräketjun jako 0,325", leveys 1,3 mm
• Ketjunopeus 18,3 m/s
• Polttoainesäiliö 0,48 L
• Paino 4,9 kg

Verkkosivuiltamme ja myymälästä löydät laajan valikoiman sähkö- ja polttomoottorikäyttöisiä sahoja erilaisiin käyttötarpeisiin. Muistathan myös varaketjun ja teräketjuöljyn!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 5,4 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 27.0 x 47.5 x 30.0 cm